Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο 30άρης Επιστήμονας Που «Συσπειρώνει» Αριστερές Δυνάμεις Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο 30άρης Επιστήμονας Που «Συσπειρώνει» Αριστερές Δυνάμεις Στην Ηλιούπολη

Νέο πρόσωπο φαίνεται πως βγαίνει σταδιακά στο προσκήνιο των πολιτικών πραγμάτων στην Ηλιούπολη, ανακατεύοντας την «τράπουλα» και τους συσχετισμούς δυνάμεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 30άρης επιστήμονας φαίνεται πως είναι ο ανερχόμενος πολιτικός ηγέτης του ευρύτερου αριστερού και κεντροαριστερού χώρου στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για εξαιρετικά καταρτισμένο επιστήμονα που έχει «περγαμηνές» σε επίπεδο σπουδών, έχοντας μεταπτυχιακά σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού καθώς και πλούσια επαγγελματική δράση εντός και εκτός Ελλάδας. Όσο για την ενασχόληση του με τα κοινά της Ηλιούπολης, είναι ενεργός τον τελευταίο καιρό σε κινηματικό επίπεδο και χαίρει της εκτίμησης της πλειονότητας των αριστερών και κεντροαριστερών αυτοδιοικητικών της πόλης.

Μάλιστα, ο νεαρός επιστήμονας έχει ισχυρά πολιτικά ερείσματα σε έναν ευρύ πολιτικό χώρο που ξεκινά από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αριστερές «παρυφές» του Kινήματος Aλλαγής. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το όνομα του έχει ακουστεί και έχει συζητηθεί στην Κουμουνδούρου με αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη να γνωρίζουν ήδη την δράση του και τις προθέσεις του για την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ