Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διαδικτυακή Συνέλευση Γειτονιάς Στην Κάτω Ηλιούπολη

O θεσμός ψηφιοποιείται λόγω της πανδημίας.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαδικτυακή Συνέλευση Γειτονιάς Στην Κάτω Ηλιούπολη

Σε διαδικτυακές μετατρέπονται οι συνελεύσεις γειτονιάς που καθιερώθηκαν πέρυσι από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Λόγω της πανδημίας, η δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσει ψηφιακά την e-συνέλευση για την περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, με τον Δήμαρχο να καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν και να μιλήσουν για τα προβλήματα της γειτονιάς τους.

«Οι “συνελεύσεις γειτονιάς” που πραγματοποιήθηκαν πέρσι με εξαιρετική επιτυχία και με σημαντική συμμετοχή, αποτέλεσαν ένα πρώτο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Οι έκτακτες εξελίξεις ωστόσο της πανδημίας και τα υγειονομικά μέτρα, ανέκοψαν τον σχεδιασμό μας και ακύρωσαν τις επόμενες προγραμματισμένες συνελεύσεις στις υπόλοιπες γειτονιές της Ηλιούπολης.
Η αδυναμία πραγματοποίησης συγκεντρώσεων σε συνθήκες πανδημίας μετατρέπεται σήμερα σε ευκαιρία μέσω της τεχνολογίας, που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες επικοινωνίας και θεωρούμε πως είναι ώριμο να προχωρήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης στη 1η εξ αποστάσεως ψηφιακή «e-συνέλευση γειτονιάς», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος.
Η e-συνέλευση για την περιοχή της κάτω Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/12 και ώρα 18:00. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ