Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Καταδρομική Eπίθεση Αναρχικών Στην Alpha Bank (Video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταδρομική Eπίθεση Αναρχικών Στην Alpha Bank (Video)

Σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα της Alpha Bank στο νησάκι πραγματοποίησαν μέλη αναρχικής συλλογικότητας αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βίντεο που ανέβηκε στην γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «indymedia» απεικονίζονται 2 δράστες να προκαλούν σοβαρές φθορές στην πρόσοψη του καταστήματος με τη χρήση βαριοπούλας και λοστών. Μετά τον βανδαλισμό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι κάμερες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα χαρακτηριστικά του, καθώς τα πρόσωπα τους ήταν καλυμμένα.

Στην ανάρτηση που ανέβασαν οι δράστες με την επωνυμία «Αλληλέγγυοι» στο indymedia, κάνουν λόγο πως η επίθεση ήταν μία «ένδειξη αλληλεγγύης» σε μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων που δικάζονται. «Κανένας μόνος στα χέρια του Κράτους – Αλληλεγγύη στους Καλαϊτζίδη & Ματαράγκα» αναφέρει χαρακτηριστική ανακοίνωση.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Καταδρομική Eπίθεση Αναρχικών Στην Alpha Bank (Video)
  1. Ο/Η κάποιος Ηλιουπολίτης λέει:

    Αξιολύπητα παιδιά, αξιολύπητα μυαλά! Αν η τράπεζα μετά από αυτό αποφασίσει να κλείσει το κατάστημα και να μεταθέσει ή να διώξει με αναγκαστική “εθελουσία” τους υπαλλήλους, θα την πληρώσει το Κράτος; Ή οι υπάλληλοι και ο απλός λαός που εξυπηρετούνται από το κατάστημα αυτό; Αλλά αυτά είναι υψηλά μαθηματικά για αυτούς που έχουν μάθει να χαίρονται καταστρέφοντας…

  2. Ο/Η Odysseus λέει:

    Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε την λέξη “καταδρομική”
    για τους αναρχοαπλυτους του Σόροζ ,ντροπιάζετε τις Ε.Δ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ