Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Επιστρέφει Μετά Από 2 Χρόνια Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης από την ΖΕΗ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Επιστρέφει Μετά Από 2 Χρόνια Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Μετά από δύο χρόνια το χριστουγεννιάτικο παζάρι επιστρέφει από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και θα βρίσκεται Σάββατο κι Κυριακή 11 και 12 Δεκεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης (Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου), από τις 10 το πρωί έως της 8 το βράδυ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους κι η είσοδος γίνεται σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει η πολιτεία, δηλαδή με υποχρεωτική χρήση της μάσκας, πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού αλλά και αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα περιέχει, xριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, κοσμήματα και ρούχα, πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους, βιβλία και CD καθώς και επιπλέων μπλουζάκια και φούτερ με το λογότυπο του συλλόγου.

Επιπλέον θα υπάρχει διαθέσιμος μπουφές με αναψυκτικά, καφέδες φαγώσιμα είδη ακόμα και για τους Vegan αλλά επίσης και λιχουδιές για τα κατοικίδια ζώα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει και μία σύντομη ενημέρωση από τους εθελοντές για την δράση του σωματείου αλλά και τα διαθέσιμα ζώα προς υιοθεσία τα οποία δεν θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης.

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα εικονικής υιοθεσίας ζώου όπου οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνοντας ένα συγκεκριμένο έντυπο δεσμεύονται να παρέχουν ένα τακτικό οικονομικό ποσό της επιλογής τους για τις ανάγκες του ζώου που έχουν επιλέξει μέχρι αυτό να υιοθετηθεί και να φύγει από το καταφύγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τις δωρεές που θα θέλατε να κάνετε αλλά και την υιοθεσία των τετράποδων φίλων, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Ζωοφιλικής Ένωσης της Ηλιούπολης μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.zeil.gr ή στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.






Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ