Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκπαιδευτική Δράση Ανακύκλωσης Για Τους Μαθητές Του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εκπαιδευτική Δράση Ανακύκλωσης Για Τους Μαθητές Του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα «THE GREEN CITY» είχαν χθες μαθητές της πόλης, οι οποίοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα μαθητών από το 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης επισκέφθηκε ένα από τα τρία κινητά πράσινα σημεία της πόλης για να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα «THE GREEN CITY» και να ενημερωθεί σχετικά με τις αξίες και τα οφέλη της ανακύκλωσης, αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης πολιτών.

Παρόντες στην επίσκεψη των παιδιών έδωσαν και ο Δήμαρχος της Πόλης Γ. Χατζηδάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων Γιάννης Αντζινάς, οι οποίοι συνομίλησαν με τα παιδία για τα οφέλη της ανακύκλωσης ως προς το περιβάλλον και τους πολίτες.

Το κινητό όχημα του προγράμματος «THE GREEN CITY» βρισκόταν σταθμευμένο στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Κάτω Ηλιούπολη. Στο σημείο βρισκόντουσαν και οι υπεύθυνοι του προγράμματος οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά τους μαθητές για το πρόγραμμα «THE GREEN CITY» και στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δουν πώς λειτουργεί το πρόγραμμα επιβράβευσης πολιτών.

γκρεεν σιτι μαθητες 2 1 Εκπαιδευτική Δράση Ανακύκλωσης Για Τους Μαθητές Του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ