Facebook Pixel

Επικαιροτητα

H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς την εταιρεία ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς την εταιρεία ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Η επιστολή εστάλη έπειτα από την απόφαση του ΔΣ στην ΕΤΑΔ, η οποία έκανε λόγο για μερική και όχι οριστική παραχώρηση προς τον Δήμο, οικοπέδων που συγκαταλέγονται στη δημοτική περιουσία και για τα οποία ο Δήμος Ηλιούπολης έχει δικαιωθεί οριστικά μέσω της δικαστικής οδού.

Η ΕΤΑΔ, η οποία είναι θυγατρική του Υπερταμείου, με την πρόσφατη απόφασή της αμφισβητεί την κυριότητα του Δήμου Ηλιούπολης σε αρκετά δημοτικά οικόπεδα, μεταξύ των οποίων και το σύνολο της έκτασης “Χαλικάκι”. Η απαντητική επιστολή του Βασίλη Βαλασόπουλου κάνει λόγο για “απαράδεκτη απόφαση” από “όψιμους ιδιοκτήτες της δημόσιας περιουσίας“, ενώ αρνείται οποιοδήποτε αντάλλαγμα για χρήση της δημοτικής γης.

Όπως άλλωστε προανήγγειλε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, “αν χρειαστεί θα υπάρξουν εκ νέου μαζικές κινητοποιήσεις”.

epistoli etad 01 H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ) epistoli etad 02 H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ) epistoli etad 03 H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “H Επιστολή Του Δημάρχου Ηλιούπολης Προς Την ΕΤΑΔ Για Τη Δημοσια Περιουσία (ΕΓΓΡΑΦΟ)
  1. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Όχι… Την κρατάνε κρυφή για να μην γνωρίζουν οι νεφελίμ και οι ελοχίμ…

  2. Ο/Η Γιώργος Μπαλτάς λέει:

    Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τη δώσουν στη δημοσιότητα;

  3. Ο/Η Κωστας λέει:

    Δημαρχε καλη επιτυχια…..φυτεψτε και μερικα δενδρα στην πολη…εχω να δω καινουργιο δενδρο στα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ της κεντρικης πλατειας στη λεωφορο ειρηνης στην ελευθεριου βενιζελου ….οπου εχει πολυ κινηση…..Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΟΨΑΝ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑ παρκαρουν οι πελατες..το ιδιο γινεται στη ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ….ΕΛΕΟΣ ΔΕΝΔΡΑ ξανα παντου να μυρισουμε παλι ΑΝΟΙΞΗ…..ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ..

  4. Ο/Η Τότσικας Πάνος λέει:

    Με το οικοδομικό τετράγωνο της κεντρικής πλατείας (Bασιλοπουλος κλπ) τι γίνεται; Τι λέει η ΕΤΑΔ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ