Facebook Pixel

Δημοτικα

Επίσημο Ξεκίνημα Για Το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επίσημο Ξεκίνημα Για Το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης»

Και επίσημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης» του Θανάση Βαμβίνη, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/3 στο δημοτικό αναψυκτήριο του άλσους «Δ. Κιντής».

Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο γενικός γραμματέας χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος δήλωσε την ανοικτή στήριξή του στην νέα προσπάθεια.

VAMVINIS EKDILOSI 7 Επίσημο Ξεκίνημα Για Το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης»

Οι Ατάκες Για Την Επικείμενη Υποψηφιότητα

Παρά το γεγονός πως ο κ. Βαμβίνης δεν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του, δεν ήταν λίγες οι «ατάκες» για την συμμετοχή του στις εκλογές. Τόσο ο κ. Υποφάντης όσο και ο κ. Αναγνώστου εξέφρασαν από μικροφώνου τη βεβαιότητα πως ο κ. Βαμβίνης, όχι απλά θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και ο «επόμενος δημοτικός άρχων».

VAMVINIS EKDILOSI 5 Επίσημο Ξεκίνημα Για Το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης»

«Να Αποκτήσει Η Πόλη Ταυτότητα»

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Βαμβίνης αναφέρθηκε στην ανάγκη η πόλη να αποκτήσει «ταυτότητα και αποτελεσματικότητα». Ο επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ, μιλώντας στους περίπου 120 παρευρισκόμενους. Ο κ. Βαμβίνης τόνισε την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην Ηλιούπολη, ενώ παρουσίασε μια σειρά από προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ