Facebook Pixel

Αθλητικα

Αποστομωτική Απάντηση Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Στην Προοδευτική: «Κάποιοι Βλέπουν Φαντάσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποστομωτική Απάντηση Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Στην Προοδευτική: «Κάποιοι Βλέπουν Φαντάσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαφή απάντηση με εμπεριστατωμένο τρόπο έδωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολης στις χθεσινές ανυπόστατες κατηγορίες της Προοδευτικής περί «σφαγής» στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Ο «Ήλιος» έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο καταρρίπτει έναν προς έναν τους ψευδείς ισχυρισμούς της ομάδας του Κορυδαλλού, παραθέτοντας τις επίμαχες φάσεις σε replay. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αρχικά για «ανύπαρκτο» πέναλτι στην Ηλιούπολη, ωστόσο στο βίντεο αποδεικνύεται η εγκληματική ενέργεια του αντίπαλου τερματοφύλακα στον επιθετικό Γιάννη Βάρκα. Όσο για το «γκολ» των βυσσινί στο 82′ ο «σκόρερ» ήταν τουλάχιστον μισό μέτρο offside.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 1-1, με διακοπή αρκετών λεπτών λόγω διαμαρτυριών, με την Προοδευτική να μην καταφέρνει να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε το βίντεο και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολη:

𝝟𝝖𝝥𝝤𝝞𝝤𝝞 𝝗𝝠𝝚𝝥𝝤𝝪𝝢 𝝫𝝖𝝢𝝩𝝖𝝨𝝡𝝖𝝩𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝙𝝦𝝖𝝟𝝤𝝪𝝨

Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Προοδευτική, η οποία κάνει λόγο για «σφαγή» στο σημερινό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

Εμείς θα αποφύγουμε τις κραυγές και θα απαντήσουμε με επιχειρήματα:

𝝩𝝾 𝝥𝝴𝝼𝝰𝝺𝞃𝝸 𝞂𝞃𝝾𝝼 𝝗𝝰𝞀𝝹𝝰

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Προοδευτική και δήθεν τη «δικαιώνει», απεικονίζει όλη την αλήθεια σε κάποιον που την παρατηρεί σωστά: Ο Γιάννης Βάρκας έχει βρει την μπάλα «γεμάτα» με το κεφάλι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν την έχει αγγίξει ακόμα. Τρανή απόδειξη, η σκιά της μπάλας στο γάντι του! Με λίγα λόγια, όχι μόνο ήταν πέναλτι, αλλά αποδεικνύεται και η εγκληματική ενέργεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, η οποία μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά τον ποδοσφαιριστή μας στο κεφάλι.

𝝩𝝾 𝝥𝝴𝝼𝞃𝝰𝝹𝝰𝝷𝝰𝞀𝝾 𝗢𝗳𝗳𝘀𝗶𝗱𝗲

Ο «σκόρερ» της Προοδευτικής, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο είναι τουλάχιστον μισό μέτρο offside. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, η εικόνα τα λέει όλα μόνη της.

Συνιστούμε στην Προοδευτική ψυχραιμία και όχι ανυπόστατες κατηγορίες που διαταράσσουν τις σχέσεις δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και όχι με λάσπη.

𝝪𝝘: Αφήσαμε ως «κερασάκι στην τούρτα» την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο. Προφανώς στην Προοδευτική δεν είδαν καλά τη φάση. Ολέθριο λάθος της διαιτήτριας, που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει το τελικό σκορ. Λογικά πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος»…

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ