Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στάλα Κοτσιρέα: Μία Χρυσή Ολυμπιονίκης Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Στην Ηλιούπολη Με Τον Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στάλα Κοτσιρέα: Μία Χρυσή Ολυμπιονίκης Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Στην Ηλιούπολη Με Τον Δημήτρη Ευαγγέλου

Ένα «χρυσό κορίτσι» του Ελληνικού μπάσκετ, η Στάλα Κοτσιρέα θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου.

Το Βιογραφικό Της

Η Στάλα Κοτσιρέα γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 2004. Ως αθλήτρια, μας έχει κάνει περήφανους σηκώνοντας την Ελληνική σημαία ψηλά με κορυφαίες διακρίσεις. Το 2016 έγινε χρυσή ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια, ενώ το 2017 φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κωφών. Δύο χρόνια μετά, το 2019, κέρδισε το χρυσό ξανά, αυτή τη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, με την εθνική ομάδα.

Παράλληλα με την αθλητική της πορεία, έχει εξαιρετικές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, και είναι υπεύθυνη του τμήματος καλαθοσφαίρισης στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ και εν ενεργεία αθλήτρια στην Εθνική Ελλάδος Κωφών από το 2000. Επίσης είναι μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΩΦΩΝ. Επίσης, εργάζεται ως στέλεχος στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ethniki kofon 20161 Στάλα Κοτσιρέα: Μία Χρυσή Ολυμπιονίκης Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Στην Ηλιούπολη Με Τον Δημήτρη Ευαγγέλου

Πως Αποφάσισε Να Συμμετάσχει Στις Δημοτικές Εκλογές

«Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ευαγγέλου μας δένει χρόνια μια μπασκετική φιλία και ήταν τιμή μου. Όταν η πρόταση έρχεται από έναν άνθρωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη ζυγίζεις την απόφαση αλλιώς. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ένας άνθρωπος που σαν αθλητής σαν προέδρος πρόσφερε και προσφέρει από άλλο πόστο τώρα πια πολλά, από έναν άνθρωπο που έχει όραμα και αγάπη για την πόλη του τότε η απόφαση έρχεται αυτόματα», δήλωσε πρόσφατα στο Gazzetta η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Δείτε το προφίλ της Στάλας Κοτσιρέα στην πλατφόρμα «Εκλογές 2023 Στην Ηλιούπολη»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ