Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επ’ Αυτοφόρω Σύλληψη Διαρρηκτών Στα Αστυνομικά Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επ’ Αυτοφόρω Σύλληψη Διαρρηκτών Στα Αστυνομικά Της Ηλιούπολης

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν δύο επίδοξοι διαρρήκτες το απόγευμα της καθαράς Δευτέρας, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν σε χώρο γραφείων στα αστυνομικά της Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο διαρρήκτες πραγματοποίησαν διάρρηξη σε χώρο γραφείων που μέχρι πρότινος στεγαζόταν βιοτεχνία υποδημάτων, με την επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ να είναι άμεση μετά από τηλεφωνήματα περιοίκων. Αρχικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω έναν 22χρονο, ενώ μισή ώρα αργότερα και έπειτα από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή συνελήφθη και ο συνεργός του, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος κρυβόταν σε πυλωτή παρακείμενης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα και το πρωί της επόμενης ημέρας στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για ακόμα μια προσπάθεια διάρρηξης στην Ηλιούπολη, με την παραβατικότητα τις τελευταίες εβδομάδες να έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ