Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Eμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: «Η Τοπική Αγορά Ανοίγει Με Ασφάλεια Και Χρειάζεται Τη Στήριξη Όλων»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: «Η Τοπική Αγορά Ανοίγει Με Ασφάλεια Και Χρειάζεται Τη Στήριξη Όλων»

Ανακοίνωση με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης.

Στην ανακοίνωση ο Ε.Σ.Η τονίζει πως η επανέναρξη της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη πραγματοποιείται υπό αυστηρά μέτρα προστασίας, καλώντας επιχειρηματίες και καταναλωτές να τηρούν ευλαβικά τα όσα προβλέπονται από τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, απευθύνεται ευρύ κάλεσμα σε όλους τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ προαναγγέλθηκε και σειρά δράσεων με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Τα καταστήματα της πόλης, ανοίγουν αύριο Δευτέρα 5/4, με την ελπίδα να μην έχουμε για άλλη μια φορά κυβερνητικές παλινωδίες και εκ νέου κλείσιμο της αγοράς.

Ως Εμπορικός Σύλλογος απευθύνουμε διπλό κάλεσμα:

  • Αφενός, προς τους επιχειρηματίες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και να προβαίνουν σε μαζικά rapid test όπως υποδεικνύει η πολιτεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συλλογική υγεία, εργαζομένων και πολιτών.
  • Αφετέρου, προς τους πολίτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες λόγω της πανδημίας και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας. Δεσμευόμαστε απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης πως θα σταθούμε δίπλα τους με κάθε μέσο προκειμένου να ορθοποδήσουν από το ισχυρότατο πλήγμα που έχει δεχθεί εδώ και 1 χρόνο.

Ήδη σχεδιάζουμε μια σειρά παρεμβάσεων και δράσεων που σκοπό έχουν την ενίσχυση των καταστημάτων και ελπίζουμε οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την υλοποίηση τους. Εξυπακούεται πως είμαστε στη διάθεση όλων για διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων.

 Η τοπική αγορά ανοίγει με ασφάλεια και χρειάζεται τη στήριξη όλων!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ