Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχίζονται Οι Εκτός Νόμιμων Ωραρίων Φορτοεκφορτώσεις Στον Σκλαβενίτη Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Δεν τηρείται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχίζονται Οι Εκτός Νόμιμων Ωραρίων Φορτοεκφορτώσεις Στον Σκλαβενίτη Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Προβληματική φαίνεται πως είναι η συμμόρφωση του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στην Ηλιούπολη στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απαγόρευση φορτο-εκφορτώσεων πέραν συγκεκριμένου ωραρίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης επικύρωσαν τα νέα ωράρια τροφοδοσίας των σουπερμάρκετ στην Ηλιούπολη, ορίζοντας ρητά πως οι φορτοεκφορτώσεις θα πραγματοποιούνται μεταξύ 20:00 και 07:00 της επόμενης, για κάθε τύπο φορτηγού.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συμβαίνει καθώς σήμερα (9/1) και ώρα 8:13 δύο φορτηγά πραγματοποιούσαν φορτοεκφορτώσεις στην είσοδο του supermarket επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, λίγα μόλις λεπτά πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι του 6ου δημοτικού σχολείου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα του καθορισμού συγκεκριμένων ωραρίων τροφοδοσίας για τα supermarket ήρθε επιτακτικά στην ατζέντα του δημοτικού διαλόγου μετά το τραγικό δυστύχημα έξω από το supermarket “Σκλαβενίτης” και δίπλα στο 6ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του πριν από λίγους μήνες. Αμέσως μετά το ατύχημα, ο σύλλογος γονέων του 6ου Δημοτικού σχολείου είχε ζητήσει μέτρα προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών από τον Δήμο, ο οποίος είχε δεσμευθεί για άμεση μέριμνα επί του ζητήματος.

Aναμένεται αντίδραση από τον Δήμο, καθώς η παραβίαση του κανονισμού επιβάλλει επιβολή προστίμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ