Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χωρίς Θέρμανση Τα 8ο & 17ο Δημοτικά Σχολεία Στην Ηλιούπολη

Κακοτεχνίες από τα συνεργεία του Δήμου καταγγέλλουν γονείς.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χωρίς Θέρμανση Τα 8ο & 17ο Δημοτικά Σχολεία Στην Ηλιούπολη

Χωρίς θέρμανση παρά το τσουχτερό κρύο έμειναν σήμερα (8/1) αρκετές αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος του 7ου και 18ου δημοτικών σχολείων στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών στο ilioupolinews,gr, τα παιδιά έμειναν καθόλη τη διάρκεια των διδακτικών ωρών σε αίθουσες που δεν διέθεταν θέρμανση, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Γονέας που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του αναφέρει πως η ευθύνη για αυτή την κατάσταση επιβαρύνει αποκλειστικά τον Δήμο, καθώς δεν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι μετά την επισκευή των σωμάτων από το τεχνικό συνεργείο κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών, με αποτέλεσμα οι διευθυντές των σχολείων να βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι με το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Μάλιστα, ο ίδιος γονιός αναφέρει πως είναι στις προθέσεις αρκετών γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με…αερόθερμα προκειμένου να μην αρρωστήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο σύλλογος γονέων όσο και οι διδάσκοντες του σχολείου αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου και να απαιτήσουν την άμεση επιδιόρθωση των βλαβών.

Κώστας Σεφτελής: Λόγω Ανθρώπινης Παρέμβασης Το Πρόβλημα

Υπόνοιες δολιοφθοράς άφησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών με ανάρτηση του στο Facebook. Διαβάστε αναλυτικά:

Με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρία Αγγελή, επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί τις κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζονται το 8ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία. Πήγαμε λοιπόν για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει, ώστε να δώσουμε άμεσα λύση. Καλέσαμε τους δύο ειδικούς τεχνικούς (υδραυλικό και συντηρητή καυστήρων) που συνεργάζεται η Σχολική Επιτροπή. Εκεί διαπιστώθηκε από τους ίδιους πως δεν υπήρξε καμία απολύτως μηχανολογική ή άλλου είδους βλάβη.

Αντιθέτως αυτό που μας ανέφερε ο υδραυλικός, είναι πως μετά από παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, άδειασε το νερό από ένα σώμα καλοριφέρ, από κάποιον που γνώριζε πως από το συγκεκριμένο σημείο γίνεται η απορροή του νερού στο προαύλιο του σχολείου. Αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης ήταν να “κολλήσει” ο ένας από τους τρεις κυκλοφορητές, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάποια βλάβη. Τέθηκε πάλι σε λειτουργία, έγινε η απαραίτητη εξαέρωση και το σύστημα που υπολειτουργούσε, λειτούργησε στο 100%. Σε όλη τη διαδικασία ήταν παρόντες οι δύο Διευθυντές των Σχολείων και ο ένας Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο!

Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων: «Λέτε Ψέμματα Κύριε Σεφτελή»

Πυρά κατά του αντιδημάρχου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ένωσης συλλόγων γονέων Ηλιούπολης κ. Μιχάλης Τασούλας. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Τασούλας αναφέρει:

Θα περιμένω ως το βράδυ, ο κ. Σεφτελής, να ανασκευάσει τα όσα κατάπτυστα αναφέρει στην παρακάτω ανάρτησή του.Μετά θα βρούμε ποιά είναι πραγματικά η “Αλήθεια”…Ή να μιλήσει με ονόματα …

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ