Facebook Pixel

Αθλητικα

Εκτός Έδρας Δοκιμασία Με Παναχαϊκή Για Την Ηλιούπολη – Η Αποστολή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκτός Έδρας Δοκιμασία Με Παναχαϊκή Για Την Ηλιούπολη – Η Αποστολή

Με 3 σημαντικές απουσίες ταξίδεψε για την Πάτρα η αποστολή της ΠΑΕ Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2.

H oμάδα της Ηλιούπολης; προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΆΕΚ Β, Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’ και βρίσκεται σε μια ασφαλή θέση στη μέση το βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς. Από την αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή απουσιάζουν οι Μπαστακός, Τριανταφυλλάκος και Δημητριάδης, οι οποίοι έχουν δώσει λύσεις στον Νίκο Παντέλη, ωστόσο το ρόστερ έχει το απαιτούμενο «βάθος» ώστε να μην προβληματίσει την πολύπειρο coach.

Στην αντίπερα όχθη, η Παναχαϊκή, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται σε μια αγωνιστική εσωστρέφεια, καθώς στα τελευταία ματς δεν έχει πετύχει γκολ, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Αλεξόπουλος και Θεοδωράκης, καθώς και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Βογιατζής, θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες των Λαρέα και Τσιάρα.

Όλα είναι ανοιχτά στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα (Τετάρτη 18/4) στην Αγυιά, με την Παναχαϊκή να θέλει περισσότερο την επιστροφή στις νίκες, αλλά την Ηλιούπολη να είναι πάντα αξιόμαχη και επικίνδυνη για την αντίπαλη εστία.

(Φωτογραφία αρχείου – ΠΑΕ Ηλιούπολη/ΙnTime Ιmages)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ