Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανοικτή Προεκλογική Εκδήλωση Για Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανοικτή Προεκλογική Εκδήλωση Για Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη

Μια πολιτική-προεκλογική συνάντηση με κατοίκους και δημότες της Ηλιούπολης θα έχει ο βουλευτής του Β3′ Νότιου Τομέα Βασίλης Σπανάκης, την προσεχή Τρίτη, με τους οποίους θα συζητήσει για όσα τους προβληματίζουν ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαίου.

image Ανοικτή Προεκλογική Εκδήλωση Για Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη
H παρέμβαση του Βασίλη Σπανάκη για την αστική σήραγγα Ηλιούπολης είχε γίνει πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Ηλιοτυπία» τον Ιούλιο του 2022.

Ο δραστήριος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πληθώρα παρεμβάσεων για τα προβλήματα της Ηλιούπολης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο στα 4 χρόνια της δράσης του, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τους πολίτες αλλά και να παρουσιάσει το προσωπικό του – αλλά και το κυβερνητικό έργο- σε όλους όσους θα δώσουν το «παρών».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους και θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Moments Cafe (Πλ. Αγγελου Σικελιανού, Ηλιούπολη) την προσεχή Τρίτη 25/5 και ώρα 19:00.

Πληθώρα Παρεμβάσεων Για Την Ηλιούπολη Στα 4 Χρόνια Θητείας

Μία από τις πιο εμβληματικές παρεμβάσεις του κ. Σπανάκη για την Ηλιούπολη, ήταν εκείνη για την υπόγεια αστική σήραγγα, η οποία προκάλεσε κινητικότητα και ανακοινώσεις στο υπουργείο υποδομών, με τις μελέτες να μπαίνουν σε τροχιά εκπόνησης μετά την ερώτηση του βουλευτή.

 Η δράση του Βασίλη Σπανάκη δεν εξαντλήθηκε μόνο στο ζήτημα της αστικής σήραγγας, καθώς μέσα σε 3,5 χρόνια έχει προτείνει μια δέσμη συγκεκριμένων μέτρων για την Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα:

image 1 Ανοικτή Προεκλογική Εκδήλωση Για Τον Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη
  • Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, μίλησε με πολίτες και γιατρούς και λίγες ημέρες αργότερα ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας την αναβάθμιση των υποδομών του και την λειτουργία του σε 24ωρη βάση.
  • Πρότεινε και έφερε στη Βουλή την άμεση ανάγκη επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε όλες τις γειτονιές της Ηλιούπολης.
  • Ζήτησε από βήματος της Βουλής την άμεση ενίσχυση της ΔΟΥ Ηλιούπολης, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών.
  • Ζήτησε από την αρμόδια Υπουργό την αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος των πολυκλαδικών, τονίζοντας πως είναι η επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή.
  • Πρότεινε στην αρμόδια Υπουργό Παιδείας την ίδρυση πρότυπου και πειραματικού σχολείου στην Ηλιούπολη, όπως και σε άλλους δήμους των Νοτίων Προαστίων.
  • Με ερώτηση του στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ζήτησε την άμεση επίλυση των προβλημάτων στο υποθηκοφυλακείο Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ