Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eξόρμηση Στην Αγία Μαρίνα Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο & Τους Συνεργάτες Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eξόρμηση Στην Αγία Μαρίνα Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο & Τους Συνεργάτες Του

Μετά την κάτω Ηλιούπολη σειρά είχε η Αγία Μαρίνα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βρέθηκαν στις γειτονιές της περιοχής και συνομίλησαν με κατοίκους.

Ο κ. Ψυρρόπουλος μαζί με 10 συνεργάτες του περπάτησαν σε στενά της Αγίας Μαρίνας, ακολουθώντας για ακόμα μια φορά τη μέθοδο «Πόρτα-Πόρτα» και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δεκάδες περίοικους, καταγράφοντας τα προβλήματα και διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με τις προτάσεις της παράταξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος περπάτησε στις οδούς Σουνίου, Ζηρίας, Τύρφης, Τυμφρηστού, Πιερίων, Αγράφων, Ολύμπου και σε όλα τα παρακείμενα στενά τις απογευματινές ώρες, ενώ οι δράσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Eξόρμηση Στην Αγία Μαρίνα Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο & Τους Συνεργάτες Του
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    Το να πηγαίνουν οι υποψήφιοι πόρτα πόρτα είναι κάτι θεμιτό διότι γνωρίζονται με τους κατοίκους και ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι επισκέψεις γίνονται πρωϊ, όπου οι παραγωγικές ηλικίες λείπουν στις δουλειές τους. Άρα η συζήτηση γίνεται μόνο με, κατά βάση, μεγάλες ηλικιακές ομάδες.
    Ας έρθουν και κάποιο απόγευμα, γιατί ειδικά πίσω από την Αγία Μαρίνα, τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και αμφιβάλλω πολύ αν έχουν γνώση αυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ