Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Εξελίξεις Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Με Δυνατή, Νεανική Υποψηφιότητα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εξελίξεις Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Με Δυνατή, Νεανική Υποψηφιότητα

Eξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», καθώς υπάρχει έντονη προεκλογική κινητικότητα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η παράταξη έχει μπει σε διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής. Το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι διαδικασίες παρατάθηκαν λόγω COVID και πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα υπάρξει δια ζώσης γενική συνέλευση καθώς και ανοικτή εκλογική διαδικασία (εφόσον εγκριθούν παραπάνω από μία υποψηφιότητες), μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο νέος επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν κατατεθεί δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη αφορά έναν νεαρό μηχανικό με πλούσιο βιογραφικό και υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η οποία έχει ήδη γίνει αποδεκτή, ενώ η δεύτερη αναμένεται να τεθεί προς έγκριση στη γενική συνέλευση, καθώς προέρχεται από πρόσωπο που δεν αποτελεί μέλος της δημοτικής κίνησης.

Ο 35άρης Επιστήμονας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο 35άρης Μηχανικός Δημήτρης Τσέκερης έχει ήδη καταθέσει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της παράταξης. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι ένας άκρως καταρτισμένος επιστήμονας στο αντικείμενο του, που παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στο γνωστικό του αντικείμενο. Ο κ.  κ. Τσέκερης είναι άλλωστε από τους βασικούς συντελεστές της κατάρτισης του ενεργειακού νομοσχεδίου του 2018 και από τους πρωτεργάτες της ιδέας της ίδρυσης ενεργειακής κοινότητας στην Ηλιούπολη, ένα ελπιδοφόρο project που αναμένεται να προσφέρει φθηνή ενέργεια σε ευπαθή νοικοκυριά.

dimitris tsekeris Εξελίξεις Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Με Δυνατή, Νεανική Υποψηφιότητα
O Δημήτρης Τσέκερης

Ακολουθεί το βιογραφικό του από την σελίδα της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»:

Ο Δημήτρης Τσέκερης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ (MEng), με εξειδίκευση στην Ενέργεια. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) από το Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU) στον τομέα της Ενέργειας, της Αειφορείας και της Εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Savings). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και είναι αριστούχος του 5ου Ενιαίου Λυκείου Ηλιούπολης.

Έχει εργαστεί στη Δανία σε διοικητικό επίπεδο (Project Governance) σε πολυεθνική εταιρία στον τομέα της βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικής μηχανικής (2014-2015), ενώ είναι και κάτοχος Πιστοποίησης Project Management (PRINCE2).

Έπειτα εργάστηκε στην Ελλάδα ως Σύμβουλος σε συμβουλευτική εταιρία (2016), ασχολούμενος κυρίως στους τομείς του Process Mapping & Diagnosis, Business Process Reengineering (Business Process Management) και του Performance Management για εταιρίες και οργανισμούς.

Από τον Ιανουάριο του 2017 εργάζεται ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ζητήματα που αφορούν την Ενεργειακή Αγορά, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Εξοικονόμηση ενέργειας και τις Ενεργειακές Κοινότητες.

Τα ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα, ενώ μιλάει άπταιστα Αγγλικά, καθώς επίσης και Γερμανικά και Δανικά σε καλό επίπεδο.

Διετέλεσε εκτελεστικό μέλος (Αντιπρόεδρος) του Δ.Σ. της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών (ADMIE HOLDING) το 2017 καθώς και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ