Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καιρός: Πτώση Θερμοκρασίας & Ενδεχόμενο Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Καιρός: Πτώση Θερμοκρασίας & Ενδεχόμενο Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες με την μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας να σημειώνεται κυρίως το Σαββατοκύριακο και τους μετωρολόγους να κάνουν λόγο για ασθενείς χιονοπτώσεις μέχρι και στο λεκανοπέδιο.

Σημερα Τετάρτη, θα επικρατήσει συννεφιά όλη την διάρκεια της ημέρας και κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, ο υδράργυρος θα ανεβοκατεβαίνει από τους 7 στους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί ιδίως τις βραδινές ώρες, με το θερμόμετρο να μένει σταθερά στους 8 Βαθμούς Κελσίου. Άνεμοί θα πνέουν στην περιοχή της έντασης των 2 με 4 Μποφόρ.

Την Πέμπτη, θα επικρατεί ηλιοφάνεια τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 9 με 14 βαθμούς Κελσίου, κατά τις βραδινές ώρες το θερμόμετρο θα δείχνει μεταξύ 11 και 12 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν στην περιοχή θα έχουν την ένταση των 2 και 3 Μποφόρ.

Την Παρασκευή θα υπάρχει επίσης ηλιοφάνεια, ενώ στην συνέχεια κατά τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 15 με 13 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με τον υδράργυρο να ανεβοκατεβαίνει από τους 12 στους 11 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν μεταξύ των 2 και των 3 Μποφόρ.

Το Σάββατο, βροχές θα σημειωθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με μεγάλη πτώση του υδραργύρου. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 7 με 5 βαθμούς Κελσίου, ενώ κατά τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν βροχοπτώσεις με την θερμοκρασία να πέφτει στους 5 με 4 βαθμούς Κελσίου, ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στην περιοχή με ένταση των 6 με 5 και 4 Μποφόρ, ενώ θα υπάρχει και αρκετή υγρασία.

Την Κυριακή, πολικό ψύχος θα επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες, θα σημειωθεί επίσης ασθενής βροχόπτωση ή χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 2 με 4 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές ώρες θα σημειωθεί συννεφιά με την θερμοκρασία να κατεβαίνει στους 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στην περιοχή της έντασης των 6 και 4 Μποφόρ. Ιδιαίτερα κρύο θα έχει κατά τις βραδινές ώρες με την θερμοκρασία να βρίσκεται σταθερά στους 1 βαθμούς Κελσίου, ενώ πιθανή βροχόπτωση ή χιονόνερο θα σημειωθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους μετωρολόγους τα ξημερώματα της Δευτέρας η θερμοκρασία στο λεκανοπέδιο θα βρίσκεται στο απόλυτο 0, με ισχυρό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης στην πόλη μας.

image 1 Καιρός: Πτώση Θερμοκρασίας & Ενδεχόμενο Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ