Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εξαρθρώθηκε Η Συμμορία Που Λήστευε Ανήλικους Στην Ηλιούπολη

Επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εξαρθρώθηκε Η Συμμορία Που Λήστευε Ανήλικους Στην Ηλιούπολη

Στα χέρια των διωκτικών αρχών φαίνεται πως έπεσαν τα μέλη της συμμορίας που είχε διαπράξξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε βάρος ανηλίκων στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για συμμορία ανηλίκων που δραστηριοποιούνταν πέριξ της περιοχής «Χαλικάκι» και είχαν στόχο ανήλικους μαθητές, από τους οποίους αποσπούσαν κινητά και χρήματα με απειλή μαχαιριού. Όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα πριν λίγες ημέρες το ilioupolinews, οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από το ΑΤ Γλυφάδας έφεραν αποτέλεσμα, αφού ένας νεαρός Ηλιουπολίτης-θύμα των επιτήδειων αναγνώρισε τον έναν εξ αυτών, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες.

Πως Δρούσαν Οι Ληστές

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών οι κατηγορούμενοι από το τέλος Απριλίου είχαν συστήσει συμμορία και προέβαιναν σε ληστείες σε βάρος ανηλίκων στις περιοχές Ηλιούπολης και Γλυφάδας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, τα μέλη της συμμορίας κινούνταν πεζή κατά τις βραδινές ώρες αναζητώντας τα υποψήφια θύματα τους, τα οποία φρόντιζαν να είναι ανήλικοι μικρής σωματικής διάπλασης που κινούνταν και αυτοί πεζή. Τους προσέγγιζαν και με την απειλή μαχαιριών, καθώς και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, συσκευές κινητών τηλεφώνων και άλλα αντικείμενα τα οποία διοχέτευαν σε άγνωστους αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη.

Απέδωσε Καρπούς Η Πίεση Των Κατοίκων

Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους περιοίκους, οι οποίοι είχαν προβεί σε συγκέντρωση στο πάρκο «Χαλικάκι», εκθέτοντας τα παράπονα τους στους αιρετούς. Όπως όλα δείχνουν, χάρη στις πιέσεις των κατοίκων και την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής του Δήμου Ηλιούπολης, υπήρξε αποτέλεσμα με την ΕΛ.ΑΣ να εξαρθρώνει την συμμορία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για εξακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δράσης της συμμορίας συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ