Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνελήφθησαν Τρεις Ύποπτοι Για Τις Ληστείες Στο Πάρκο «Χαλικάκι»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνελήφθησαν Τρεις Ύποπτοι Για Τις Ληστείες Στο Πάρκο «Χαλικάκι»

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν 3 ύποπτοι για τη διενέργεια σωρείας κλοπών με τη χρήση βίας εις βάρος ανηλίκων στο πάρκο Χαλικάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι 3 ύποπτοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω κατά την απόπειρα ένοπλης ληστείας εκτός Ηλιούπολης και προσήχθησαν στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Οι αξιωματικοί του τμήματος κάλεσαν ένα από τα ανήλικα θύματα των επιθέσεων στην Ηλιούπολη, προς ενδεχόμενη αναγνώριση των συλληφθέντων. Ο ανήλικος μετέβη στο τμήμα Γλυφάδας με τους γονείς του, όπου και αναγνώρισε τον έναν εκ των 3 συλληφθέντων ως τον δράστη της επίθεσης.

Όπως όλα δείχνουν η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στην σύλληψη των κακοποιών που έχουν διενεργήσει 5 φορές ληστείες με απειλή μαχαιριού σε βάρος ανηλίκων στην Ηλιούπολη. Καθοριστική σε αυτή την εξέλιξη ήταν η συμβολή των κατοίκων πέριξ του πάρκου «Χαλικάκι», οι οποίοι έδωσαν ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους φορείς και κατάφεραν να επιτύχουν αύξηση της αστυνόμευσης στη γειτονιά τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνελήφθησαν Τρεις Ύποπτοι Για Τις Ληστείες Στο Πάρκο «Χαλικάκι»
  1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση των ληστών στο χαλικάκι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ