Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκλογές Για Νέο Αντιπρόεδρο & Γραμματέα Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης – Οι Υποψήφιοι

Ποιοι θα πλαισιώσουν τον Σταύρο Γεωργάκη στο προεδρείο του ΔΣ.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκλογές Για Νέο Αντιπρόεδρο & Γραμματέα Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης – Οι Υποψήφιοι

Νέα πρόσωπα θα υπάρξουν αύριο Κυριακή (6/9/2020) στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης μετά την παραίτηση των Θέμη Γιαννόπουλου και Παναγιώτη Κόκλα από τις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα, αντίστοιχα. Οι νέοι σύμβουλοι που θα εκλεγούν, θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο Σταύρο Γεωργάκη στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Το ilioupolinews.gr παρουσιάζει τους επικρατέστερους υποψηφίους:

Η Υποψήφια Αντιπρόεδρος

Orkomosia 38 Εκλογές Για Νέο Αντιπρόεδρο & Γραμματέα Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης - Οι Υποψήφιοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Θέμη Γιαννόπουλου, η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” θα προτείνει για αντιπρόεδρο του ΔΣ τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Κορμά. Η κυρία Κορμά είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος από το 2014 και έχει εμπειρία στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, καθώς έχει διατελέσει γραμματέας στην προηγούμενη αυτοδιοικητική της θητεία.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Πολιτικό Τμήμα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών), ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δ.Σ.Α, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ.

Ο Υποψήφιος Γραμματέας

Ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου προέρχεται από την παράταξη “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” του Τάσου Ευσταθίου. Ο επικεφαλής της 3ης παράταξης του ΔΣ θα προτείνει για τη θέση τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Τσουκαλά. Ο κ. Τσουκαλάς είναι νεοεκλεγείς με την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου. Κατάγεται από την Αρκαδία. Ζει 25 χρόνια στην Ηλιούπολη. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπαμπίλη και έχει δυο κόρες. Έχει 25ετή συνεχή δράση και συμμετοχή στο κοινά, από διαφορετική θέση κάθε φορά, σε σωματεία, οργανώσεις, και συλλόγους της πόλης μας, αλλά και αλλού.

 

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ