Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκδήλωση Με Θέμα Την Κοινωνική Πολιτική Aπό Την Παράταξη Του Στάθη Ψυρρόπουλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Με Θέμα Την Κοινωνική Πολιτική Aπό Την Παράταξη Του Στάθη Ψυρρόπουλου

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την κοινωνική πολιτική στην τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης διοργανώνει σήμερα το βράδυ η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου, θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες των προτάσεών της για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο σε μια συζήτηση με τίτλο «Σχεδιάζουμε ΜΑΖΙ το Κοινωνικό Πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας για την Ηλιούπολη», με το κάλεσμα να είναι ευρύ και τους ιθύνοντες του συνδυασμού να καλούν τους πολίτες να πουν τις δικές τους απόψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ομιλητές θα είναι οι κ. Χρήστος Γιαννάκης, Παύλος Λαμπρόπουλος και Γεωργία Τσιρούκη, ενώ παρέμβαση θα κάνει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

«Στις 5 Ιουλίου θέτουμε τις βάσεις για την αναδιαμόρφωση και την αναδιάταξη των κοινωνικών δομών της πόλης μας. Το βήμα θα είναι ανοιχτό για όλους εσάς που θέλετε να προτείνετε μέτρα για να υλοποιηθούν για τη βελτίωση των δομών της πόλης μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείται στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στις 20:00.

347390588 6175493782499101 8878594388770130878 n Εκδήλωση Με Θέμα Την Κοινωνική Πολιτική Aπό Την Παράταξη Του Στάθη Ψυρρόπουλου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ