Facebook Pixel

Δημοτικα

Ευσταθίου: «Ανασχηματισμός Επικοινωνίας Χωρίς Ουσία Για Την Πόλη Από Τον Χατζηδάκη»

«Επιλέχθηκαν πρόσωπα που εδώ και 12 χρόνια διοικούν τον δήμο, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει παταγωδώς» αναφέρει χαρακτηριστικα ο κ. Ευσταθίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευσταθίου: «Ανασχηματισμός Επικοινωνίας Χωρίς Ουσία Για Την Πόλη Από Τον Χατζηδάκη»

Μια αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, με αφορμή τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στο διοικητικό σχήμα.

Ο κ. Ευσταθίου κάνει λόγο για έναν «ανασχηματισμό επικοινωνιακού χαρακτήρα», εξαπολύοντας βολές στον Δήμαρχο πως κάνει κινήσεις χωρίς στρατηγική και όφελος για την πόλη. «Επιλέχθηκαν πρόσωπα που εδώ και 12 χρόνια διοικούν τον δήμο, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει παταγωδώς» αναφέρει ο κ. Ευσταθίου, συμπληρώνοντας: «Τελικά, σε αυτή τη διοίκηση όλα εξαρτώνται από τα αλισβερίσια για τις καρέκλες».

Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης αφήνει ένα «φαρμακερό» σχόλιο, αναφερόμενος και στον Βασίλη Βαλασόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τελικά, ο Βαλασόπουλος έχασε στις εκλογές, αλλά σχεδόν όλοι του οι αντιδήμαρχοι πήραν θέσεις επι Χατζηδάκη. Η αλλαγή που μας έλεγε προεκλογικά ο Δήμαρχος, πήγε περίπατο…»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

image Ευσταθίου: «Ανασχηματισμός Επικοινωνίας Χωρίς Ουσία Για Την Πόλη Από Τον Χατζηδάκη»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ