Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Εκτός Της Ομάδας Των Αντιδημάρχων Ο Κώστας Καλούδης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εκτός Της Ομάδας Των Αντιδημάρχων Ο Κώστας Καλούδης

Εκτός του στενού πυρήνα της διοίκησης βρέθηκε ο πρώην -πλέον- αντιδήμαρχος Κώστας Καλούδης, ο οποίος είχε μέχρι πρότινος την ευθύνη του πρασίνου στην πόλη.

Ο κ. Καλούδης, ο οποίος βρισκόταν στο «τιμόνι» της υπηρεσίας πρασίνου εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, αντικαταστάθηκε, με τον Δήμαρχο να δίνει τις αρμοδιότητες του στον αντιδήμαρχο κ. Κόκλα, ο οποίος αναβαθμίζεται, έχοντας παράλληλα την πολιτική εποπτεία της δημοτικής αστυνομίας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κ. Καλούδης είχε δεχθεί έντονη πολιτική κριτική για την αποτελεματικότητα του στον συντονισμό της αντιδημαρχίας πρασίνου, με τον Δήμαρχο να τον «καλύπτει» και να τον στηρίζει ανοιχτά ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, φαίνεται πως η περίοδος χάριτος τελείωσε για τον αιρετό, με τον Γιώργο Χατζηδάκη να αποφασίζει την αντικατάσταση του και να περάσει τις αρμοδιότητες του σε έναν δραστήριο αντιδήμαρχο όπως ο κ. Κόκλας, που γυρνάει διαρκώς στην πόλη και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Καλούδης θα αναλάβει την προεδρία του ΚΑΦΑΔΗΛ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ