Facebook Pixel

Δημοτικα

Αλλαγές Στη Δημοτική Αρχή Του Δήμου Ηλιούπολης – Νέα Αντιδήμαρχος Η Χριστίνα Σερέτη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλαγές Στη Δημοτική Αρχή Του Δήμου Ηλιούπολης – Νέα Αντιδήμαρχος Η Χριστίνα Σερέτη

Σε αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού σχήματος του Δήμου Ηλιούπολης προχώρησε ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, επιβεβαιώντας τις σχετικές πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει τις τελευταίες ημέρες το ilioupolinews.

Εκτός του σχήματος των αντιδημάρχων μένει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Κώστας Καλούδης, του οποίου τα καθήκοντα αναλλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Κόκλας, μαζί με την εποπτεία της δημοτικής αστυνομίας. Τις θέσεις τους και τα καθήκοντα τους διατηρούν ο κ. Σταύρος Γεωργάκης ως αντιδήμαρχος τοπικής αναπάπτυξης, ο Κώστας Σεφτελής ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και η κ. Κατερίνα Χωματά ως αντιδήμαρχος Παιδείας.

Οι Αλλαγές

Χαρτοφυλάκιο φαίνεται πως αλλάζει η πλειονότητα των αντιδημάρχων. Ο κ. Στασινόπουλος, αναλαμβάνει τον τομέα της καθαριότητας, ανταλλάσοντας στην ουσία καθήκοντα με τον κ. Αντζινά, ο οποίος αναλαμβάνει τα οικονομικά του Δήμου. Νέο πρόσωπο, είναι η κ. Χριστίνα Σερέτη, η οποία έχει θητεύσει στο παρελθόν ως αντιδήμαρχος του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Η κ. Σερέτη ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, με τον προκάτοχο της κ. Γιάννη Πούλο να αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του Δημότη.

«Με αίσθημα ευθύνης προς την πόλη μας, προχωράμε σε ριζική αναδιάταξη δυνάμεων και αρμοδιοτήτων, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας της δημοτικής αρχής και την επίτευξη των προγραμματικών μας στόχων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γιώργος Χατζηδάκης, προσθέτοντας: «Με την συσπείρωση νέων δυνάμεων στην κοινή προσπάθεια για το καλό της Ηλιούπολης θα πετύχουμε να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας και θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα νέο όραμα για μια σύγχρονη πόλη και ένα καλύτερο Αύριο».

Mέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρόσωπα που θα αναλλάβουν καθήκοντα στα νομικά πρόσωπα του Δήμου (ΠΑΟΔΗΛ & ΚΑΦΑΔΗΛ), με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως τις θέσεις των προέδρων θα αναλάβουν ο κ. Θέμης Γιαννόπουλος και ο κ. Κώστας Καλούδης, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ