Facebook Pixel

Αθλητικα

Δύσκολος Όμιλος Για Ηλιούπολη & Χαραυγιακό Στη Γ’ Εθνική

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύσκολος Όμιλος Για Ηλιούπολη & Χαραυγιακό Στη Γ’ Εθνική

Στα «βαθιά» έπεσαν οι δύο ομάδες της Ηλιούπολης που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι δύο ομάδες θα βρίσκονται σε όμιλο-φωτιά, ανάμεσα σε ομάδες που φέτος έχουν επενδύσει μεγάλα budget για την άνοδο της στη Β’ Εθνική, μεταξύ των οποίον η -ενοποιημένη πλέον- Σαντορίνη.

Αναλυτικά ο όμιλος για Χαραυγιακό και Γ.Σ Ηλιούπολης έχει ως εξης:

Πανναξιακός, ΑΣ Σαντορίνης 2020, ΑΕ Μυκόνου, Χαραυγιακος, Φωστήρας, Ηλιούπολη, Αήττητος Σπατων, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιά, Προοδευτική και Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Ενίσχυση Σε Όλα Τα Μέτωπα Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Σωρεία μεταγραφικών κινήσεων έχει πραγματοποιήσει η νέα διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης. Οι «μπροστάρηδες» της νέας διοίκησης Νίκος Χάλκος, Θανάσης Μπίρλης και Δημήτρης Βλάχος, έχουν πραγματοποιήσει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, με σημαντικότερες αυτές του Πορτογάλου Φάμπιο Ταβάρες, του Βραζιλιάνου Βινίσιους Σόουζα καθώς και με την επιστροφή του επιθετικού Γιώργου Γεμιστού.

Σημαντική ειναι επίσης και οι ενίσχυση του τεχνικού τμήματος, με την πρόσληψη του νέου προπονητικού διδύμου Tζουμερκιώτη-Δημητρίου να βάζει ισχυρές βάσεις στην ομάδα.

Στην επιτροπή ποδοσφαίρου συμμετέχουν επίσης στελέχη με εμπειρία και ιστορία στην ομάδα, όπως ο Γρηγόρης Ιωσηφέλης  και ο Άρης Στεφανής, οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η νέα διοίκηση εκπέμπει διαρκώς μηνύματα ενότητας και αυτοπεποίθησης και οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν είναι μεγάλες, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για απαγόρευση εισόδου οπαδών στα παιχνίδια λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ