Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Επιτακτική Ανάγκη Η Αγορά Μασκών Για Τους Μαθητές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

O Δήμος Ηλιούπολης οφείλει να δείξει έμπρακτα την στήριξη του στη μαθητική κοινότητα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιτακτική Ανάγκη Η Αγορά Μασκών Για Τους Μαθητές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Σχόλιο από το ilioupolinews.gr

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας για την αντιμετώπιση του δεύτετου κύμματος της πανδημίας, επιβάλλουν την χρήση μάσκες από μαθητές και εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες.

Μπορεί τα ηλικιακά όρια για τους μαθητές να μην έχουν εξιδεικευτεί ακόμα, ωστόσο το κόστος των επαναχρησιμοποιούμενων μασκών θα προστεθεί στον ήδη επιβαρρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμος και οι αρμόδιες σχολικές επιτροπές, οφείλουν να σταθούν στην σχολική κοινότητα και τους διδάσκοντες, πραγματοποιώντας άμεση προμήθεια επαναχρησιμοποιούμενων, εγκεκριμένων μασκών σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης.

Πέραν της ουσίας, μια τέτοια κίνηση θα έχει και συμβολικό χαρακτήρα, δίνοντας το παράδειγμα στους μαθητές και παρακινόντας τους να εφαρμόσουν τα μέτρα προστασίας.

Ήδη, αρκετοί Δήμοι ανα την Ελλάδα έχουν προχωρήσει σε ανάλογη προμήθεια μασκών για τα σχολεία τους. Μένει να δούμε αν ο Δήμος Ηλιούπολης θα προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ