Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δύο Νέες Προσλήψεις Για Την Πολεοδομία Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δύο Νέες Προσλήψεις Για Την Πολεοδομία  Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δύο νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν για την πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι δύο συμβασιούχοι θα πλαισιώνουν τους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι διαγωνιζόμενοι για τις δύο ανοιχτές θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου με σύμβαση ορισμένου χρόνου θα καλύψουν εποχιακές ή παροδικές ανάγκες του δήμου.

Oι ειδικότητες που απαιτούνται από την προκήρυξη είναι «ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» και «ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», ενώ και οι δύο θέσεις θα έχουν την χρονική διάρκεια των 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση elifrag@ilioupoli.gr , είτε ταχυδρομικά με
συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας του δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ηλιούπολης Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Πρωτόπαπα Τ.Κ 16310, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού και
Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ. Φραγκουλοπούλου Ελισσάβετ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 4/1/2022 και λήγει την Τρίτη
18/1/2022 με διάρκεια προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών.

Δείτε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ