Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκκληση Υιοθεσίας Για Σκυλάκι Που Εγκαταλείφθηκε Έξω Από Κτηνιατρείο Στην Ηλιούπολη

Το άτυχο ζώο βρέθηκε πολύ ταλαιπωρημένο και φοβισμένο, ενώ ήταν δεμένο έξω από το κτηνιατρείο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Έκκληση Υιοθεσίας Για Σκυλάκι Που Εγκαταλείφθηκε Έξω Από Κτηνιατρείο Στην Ηλιούπολη

Δημόσια έκκληση για φιλοξενία ή υιοθεσία ενός γλυκήτατου σκύλου που εγκαταλείφθηκε στην Ηλιούπολη την παραμονή της πρωτοχρονιάς απευθύνει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Το σκυλάκι βρέθηκε δεμένο και υποσιτισμένο έξω από κτηνιατρείο της Ηλιούπολης, ειναι ράτσας PitBull και εγκαταλείφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έξω από κτηνιατρείο στην οδό Κυπρίων Ηρώων στην Ηλιούπολη. Το άτυχο ζώο βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, φοβισμένο, ενώ ήταν δεμένο στην είσοδο του κτηνιατρικού κέντρου. Δεν βρέθηκε πάνω του τσιπάκι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος να βρεθεί ο ιδιοκτήτης που προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Το σκυλάκι στειρώθηκε και σύμφωνα με την ανάρτηση της ζωοφιλικής υπολογίζεται από το κτηνιατρικό προσωπικό ότι είναι μεταξύ 2 και 3 ετών.

Το συγκεκριμένο σκυλάκι αναρρώνει και φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο, ωστόσο θα πρέπει άμεσα να βρεθεί κάποιο σπίτι για να μείνει ή ακόμα καλύτερα να βρεθεί κάποιος ιδιοκτήτης που θα θελήσει να το συμπεριλάβει στην οικογένειά του.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/zeil.gr/posts/10159954687802152

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ