Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Δύο Απουσίες Που Συζητήθηκαν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Απουσίες Που Συζητήθηκαν

Απολογισμό κάνουν στην παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» μετά την εκδήλωση των εγκαινίων, η οποία ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή ως προς την οργάνωση και το στήσιμο της, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον περίπου 250 Ηλιουπολιτών.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα «πηγαδάκια» για δύο απουσίες.

Η πρώτη, αν και σήκωσε αρκετή σκόνη, ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Λόγος για την απουσία του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών για σημαντικές οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν έπαιρναν αναβολή. Άλλωστε, ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε για πολλοστή φορά τη στήριξή του στον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Η απουσία που ωστόσο πέρασε στα ψιλά, ήταν εκείνη εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου της παράταξης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει αποκοπεί εντελώς από τις δράσεις της. Δεν είναι τυχαίο πως στις καθιερωμένες ευχές του Πάσχα στον τοπικό τύπο, ο δημοφιλής αιρετός δεν χρησιμοποίησε πουθενά το λογότυπο της παράταξης που ανήκει, αλλά ούτε και το όνομά της, επιβεβαιώνοντας τον έντονο σκεπτικισμό με τον οποίο βλέπει την πορεία της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στην ουσία της εκδήλωσης, όλα ήταν προσεγμένα στην λεπτομέρεια, και αποδείχθηκε πως ο κ. Ψυρρόπουλος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει αρκετά χρήματα στον προεκλογικό του αγώνα, αφού ο εξοπλισμός και τα συνεργεία που χρησιμοποιήθηκαν στα εγκαίνια ήταν υψηλού επιπέδου και κόστους. Άλλωστε, η εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε το «στήσιμο» της εκδήλωσης έχει τεράστια πείρα στον τομέα, έχοντας πελάτες όπως ο ΣΠΑΥ και ο Δήμος Γλυφάδας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ