Facebook Pixel

Δημοτικα

Βιβλιοπαρουσίαση Με «Μηνύματα» Προς Πολλούς Αποδέκτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βιβλιοπαρουσίαση Με «Μηνύματα» Προς Πολλούς Αποδέκτες

Σχεδόν 400 Ηλιουπολίτες έδωσαν το «παρών» στην χθεσινή παρουσίαση του νέου βιβλίου «Ανεξίτηλα Χνάρια» του Δημήτρη Πανταζόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αναψυκτήριο της Ηλιούπολης.

Το νέο βιβλίο του έμπειρου Ηλιουπολίτη αυτοδιοικητικού αποτελεί μια προσωπική ανασκόπηση στα πολιτικά πράγματα της πόλης τις τελευταίες 2 δεκαετίες, με τον Δημήτρη Πανταζόπουλο να δίνει τη δική του οπτική στην πρόσφατη τοπική αυτοδιοικητική ιστορία. Για το βιβλίο μίλησαν οι Γιώργος Καμίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, και Γιάννης Καλλιάνος, υπό το συντονισμό του Λουκά Ζαχείλα, ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Πανταζόπουλος στην σύντομη τοποθέτηση του μίλησε τόσο για το παρελθόν όσο και για το παρόν και το μέλλον της πόλης.

Μπορεί ο Δημήτρης Πανταζόπουλος να έχει περιοριστεί σε έναν ρόλο εταίρου στη δημοτική αρχή τα τελευταία 4 χρόνια, χωρίς αυτόνομες δημόσιες παρεμβάσεις, με την παράταξή του (ΕΝΑΚ) να έχει ενσωματωθεί στην παράταξη του Δημάρχου, ωστόσο η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του «ανεξίτηλα χνάρια» ήταν μια ιδανική ευκαιρία να υπενθυμίσει σε όλους τους «παίκτες» του δημοτικού σκηνικού πως η πολιτική παρουσία τόσο του ίδιου όσο και της παράταξης του δεν έχει ατονήσει.

pantazopoulos vivlio Βιβλιοπαρουσίαση Με «Μηνύματα» Προς Πολλούς Αποδέκτες
Το εξώφυλλο του βιβλίου του Δημήτρη Πανταζόπουλου.

Παρά το γεγονός πως ο κ. Πανταζόπουλος δεν πραγματοποιεί καμία κριτική εντός του βιβλίου για τη σημερινή δημοτική αρχή, ανέφερε χαρακτηριστικά και αινιγματικά: «Δεν τα έχω γράψει όλα γιατί είναι ακόμα νωρίς». Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φήμες περί δυσαρέσκειας στελεχών του ΕΝΑΚ από τη σημερινή δημοτική αρχή, ωστόσο, μέχρι στιγμής ο κ. Πανταζόπουλος δεν έχει δώσει στίγμα περί «αποχώρησης». Το αντίθετο, θα έλεγε κανείς, καθώς βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο, στο οποίο ωστόσο χθες υπενθύμισε πως το ΕΝΑΚ δεν έχει «πεθάνει».

Εάν θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς την χθεσινή εκδήλωση σε μία μόνο φράση, αυτή θα ήταν «Είμαι και εγώ εδώ». Το μήνυμα ήταν προς πολλούς αποδέκτες και μένει να δούμε ποιοι το έλαβαν, ποιοι όχι και κυρίως ποιοι το αγνόησαν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βιβλιοπαρουσίαση Με «Μηνύματα» Προς Πολλούς Αποδέκτες
  1. Ο/Η ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΤΙΝΑΣ λέει:

    Καλησπέρα Γιάννη. Ξέχασες και τον Χρίστο Αποστολόπουλο τέως Αντιδήμαρχο, στους Εισηγητές του βιβλίου. Καληνύχτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ