Facebook Pixel

Αθλητικα

Διπλό «Μπαμ» Με Στάυρου Και Buxton Η Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Διπλό «Μπαμ» Με Στάυρου Και Buxton Η Ηλιούπολη

Ισχυρές βάσεις για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος βάζει ο Γ.Σ Ηλιούπολης, ενισχύοντας το ροστερ με 2 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο 1ο μέρος του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Ηλία Σταύρου και Carlos Buxton, οι οποίοι αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου για την ομάδα της πόλης.

Ο Ηλίας Σταύρου αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου και αποτελεί μια πολύτιμη προσθηκη στο ρόστερ, αφού η εμπειρία του θα βοηθήσει σίγουρα το δημιουργικό κομμάτι. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Αθηναίικός, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καλλιθέα, οι Τράχωνες και το Αιγάλεω.

Η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας είναι ο 24χρονος εξτρέμ Carlos Buxton, ο οποίος στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του στην ομάδα του Ερμή Μελιγούς.

Η διοίκηση της ομάδας της Ηλιούπολης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φετινούς χορηγούς, χάρη στην πολύτιμη στήριξη των οποίων έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός με επιτυχία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ