Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Βιωματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Για Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

« Τα Χαλικάκια Της Ιστορίας: Η Ιστορία Στην Τάξη Με Πολλά Βιβλία ».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δωρεάν Βιωματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Για Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Ένα βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της πόλης μας, διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηλιούπολης.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης, αφορά τις διάφορες οπτικές προσέγγισης σχετικά με την εκμάθηση της θεωρίας της ιστορίας μέσα από διάφορα βιβλία και συζητήσεις. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί να έχουν ανανεώσει την οπτική τους στο μάθημα της ιστορίας, ενώ παράλληλα να το έχουν εντάξει και στην καθημερινή ζωή του τμήματός τους.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος την έχει επιμεληθεί η Ειρήνη Βοκοτοπούλου, κοινωνιολόγος, π. συνεργάτης της Εθνικής Βιβλιοθήκης, υπεύθυνη ιστοσελίδας προώθησης της ανάγνωσης www.bookbook.gr .

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 5 διαδικτυακές συναντήσεις προγραμματισμένες για κάθε Τετάρτη, στις 9, 16, 23 Φεβρουαρίου, 2 και  9 Μαρτίου και ώρα 19:00-21:00 το βράδυ. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και για την συμμετοχή των ενδιαφερόμενων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους πατώντας εδώ έως της 6 Φεβρουαρίου 2022.
 Οι εκπαιδευτικοί θα πληροφορηθούν τη συμμετοχή τους στο email που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα, μαζί με τον σύνδεσμο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου την Δευτέρα 07/02, καθώς και από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας , όπου θα αναρτηθεί κατάλογος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ