Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Mια Οφειλόμενη Απάντηση Και Μία Ερώτηση Στον κ. Ψυρρόπουλο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει ο Γιάννης Καραμαγκάλης

Mια Οφειλόμενη Απάντηση Και Μία Ερώτηση Στον κ. Ψυρρόπουλο

Η ανακοίνωση του κ. Ψυρρόπουλου για τη συνέντευξη του Δημάρχου στο ilioupolinews.gr έχει αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως ως προς την κατακλείδα της.

Εκτός από τον Δήμαρχο -κάτι που είναι φυσικό- ο κ. Ψυρρόπουλος τα «βάζει» και με το ilioupolinews.gr, ζητώντας με έναν άκρως ειρωνικό τρόπο να γίνουν συνεντεύξεις με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Δύο πράγματα συμβαίνουν:

Ή ο κ. Ψυρρόπουλος δεν ξέρει τι συμβαίνει στην πόλη που θέλει να γίνει δήμαρχος, ή υποδεικνύει σε ένα ΜΜΕ το πως θα κινηθεί. Γιατί από το πρωί της Τετάρτης 2/2 το ilioupolinews.gr έχει τηλεφωνήσει στην πλειονότητα των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων έχοντας ζητήσει το αυτονόητο, δηλαδή μια συνέντευξη, όπως άλλωστε ζήτησε και στον Δήμαρχο.

Και τώρα η ερώτηση:

Κύριε Ψυρρόπουλε, τι απέγινε αλήθεια η ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/1 και ανεφερε πως η παράταξη σας έχει εξασφαλίσει PCR tests με 35 ευρώ και rapid tests με 4 ευρώ για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου; Την ψάχνουμε και δεν την βρίσκουμε.

Γιατί κατέβηκε μια τόσο σημαντική ανακοίνωση για την υγεία των εργαζομένων στον Δήμο; Τελικά ισχύει ή δεν ισχύει η προσφορά της παράταξης;

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τα σχετικά screenshots.

BeFunky collage 1 Mια Οφειλόμενη Απάντηση Και Μία Ερώτηση Στον κ. Ψυρρόπουλο

Kύριε Ψυρρόπουλε, βεβαίως και θα κάνουμε συνέντευξη και μαζί σας, όπως και με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της πόλης.

Απλά υπενθυμίζουμε το εξής: Ο επί 9 χρόνια Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος, ουδέποτε θα εξέδιδε τετοια ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, oύτε θα έκανε ποτέ άγαρμπες υποδείξεις προς τους εκπροσώπους του τύπου, ακόμα και σε καιρούς που το ilioupolinews.gr του ασκούσε σκληρή κριτική.

Γιατί ήταν πολιτικός με Π κεφαλαίο και γνώριζε πως ο ρόλος των ΜΜΕ είναι να ασκούν κριτική και να απευθύνουν ερωτηματα στους ασκούντες εξουσία, όπως έγινε και στην περίπτωση Χατζηδάκη.

YΓ: Δεχόμαστε καλόπιστα κάθε κριτική, όχι όμως υποδείξεις από πολιτικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ