Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Ταμβάκος – Δικαιώθηκε Στο Εκλογοδικείο

Ανακατατάξεις έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Ταμβάκος – Δικαιώθηκε Στο Εκλογοδικείο

Ανακατατάξεις φαίνεται πως θα υπάρχουν άμεσα στην παράταξη “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” και στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Μετά από προσφυγή που είχε καταθέσει στο εκλογιδικείο, διαπιστώθηκε πως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ταμβάκος συγκεντρώνει περισσότερες ψήφους από τον Ανδρέα Αθανασίου, και έτσι παίρνει τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο της Πόλης.

Ποιος Είναι ο Δημήτρης Ταμβάκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες – χειρουργό οδοντίατρο και φαρμακοποιό – απόφοιτες του Καποδιστριακού Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής των Αθηνών το 1980. ΥπηρέτησΕ τη θητεία Του ως έφεδρος ανθυπίατρος και απο το 1982 εργάζεται ανελλιπώς ως Χειρουργός Οδοντίατρος στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Ταμβάκος – Δικαιώθηκε Στο Εκλογοδικείο
  1. Ο/Η ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ λέει:

    ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ….

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΩΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ MARKETER & ΑΠΟ 8 ΜΑΙΟΥ 2019 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠ.ΑΘΗΝΩΝ(ΕΚΠΑ)

    Ο Ανδρέας Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1948 από Βλάχο πατέρα (Πολυθέα Ασπροποτάμου) και Σμυρνιά μητέρα . (Σωτήριος Θ. Αθανασίου & Ευαγγελία Αθανασίου το γεν. Τζίνη )
    Είναι νυμφευμένος από το 1977 με την Μαρία Μάτου Οικονομολόγο καθηγήτρια Γερμανικής . Είναι πατέρας της Ευαγγελίας Λυδίας & Θωμά Αχιλλέα Αθανασίου οικονομολόγων & παππούς του Άγγελου Μπουρίκα της Λυδίας & Νώντα Μπουρίκα .
    Από το 1958 μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης

    Αποφοίτησε από 2 δημοτικό Ηλιούπολης το 1960 .Από το λύκειο αρρένων Ηλιούπολης 1966 με τους συμμαθητές του έχει άριστες σχέσεις και δεν έχει απουσιάσει πότε από τις ετήσιες συναντήσεις τους. Στα νεανικά του χρονιά παρακολούθησε τα κατηχητικά της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιούπολης Ασχολήθηκε με τον Προσκοπισμό & επί χρονιά ύπαρξε αρχηγός της αγέλης λυκόπουλων του 1ου συστήματος πρόσκοπων Ηλιούπολης . Υπηρέτησε την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία.

    Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανώτατη Βιομηχανική , Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο , Marketing στο Βρετανικό Ινστιτούτο και προγραμματισμό στην Nixdorf computer . γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά , και Γερμανικά & Ιταλικά στοιχειωδώς. Στα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε στο πρώτο εργαστήριο έγχρωμης φωτογραφίας & slides της Ελλάδος του Χαράλαμπου Σαλμάνη

    Επαγγελματικά ασχολήθηκε με πωλήσεις & marketing ύπαρξε στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες όπως RANK XEROX ( σήμερα XEROX) , NIXDORF, H.P. ,I.B.M. (MICRONIKA), HYUNDAI COMPUTER . & SIEMENS AE & άλλες, Σε θέσεις εκπροσώπου πωλήσεων , προϊσταμένου & διευθυντού πωλήσεων & Marketing Στην σταδιοδρομία του έλαβε πολλά βραβεία Έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά συνεντεύξεις του στον ειδικό τύπο Η/Υ Είναι από τα πρώτα μελή του οικονομικού επιμελητήριου Ελλάδος και μέλος της ενοριακής ενώσεως επιστημόνων της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλ/λης Έχει διδάξει διεθνές Marketing σε σχολή ελεύθερων σπουδών .

    Στον συνδικαλισμό υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πανελλήνιου σωματείου της RANK XEROX. Διατέλεσε αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων της SIEMENS AE . Στην Ηλιούπολη διατέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου δημοτικού σχολειού Ηλιούπολης. Tην εποχή εκείνη δημιουργήθηκε το 2ο νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και το 2ο δημοτικό έγινε πρότυπο σχολειό με την φροντίδα του συλλόγου Επι 25 και πλέον υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου των εν Αθήναις εκ Πολυθέας Ασπροποτάμου . Τρικάλων Θεσσαλίας με σημαντικό έργο .( τα πεπραγμένα είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ