Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημήτρης Ευαγγέλου – Κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά Για Χυδαία Ρητορική Μίσους Κατά Της Παράταξής Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου – Κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά Για Χυδαία Ρητορική Μίσους Κατά Της Παράταξής Του

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» περί ρητορικής μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανώνυμους λογαριασμούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν χυδαίες εκφράσεις ενάντια της παράταξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας ψεύτικος λογαριασμός – troll με το όνομα «Δήμητρα Στεργίου» σχολίασε με χυδαίο τρόπο που παραπέμπει σε ρητoρική μίσους και σε βίαιες γενετήσιες πράξεις δημοσίευμα τοπικού blog σχετικά με την παράταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός σχολίασε χαρακτηριστικά «αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον β#$%μο, τουλάχιστον απόλαυσέ τον».

387049582 284474774549891 4087485743001187640 n 1 Δημήτρης Ευαγγέλου - Κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά Για Χυδαία Ρητορική Μίσους Κατά Της Παράταξής Του
To επίμαχο σχόλιο από τον λογαριασμό.

Όπως αναφέρει η παράταξη, έχουν ήδη κινηθεί οι νομικές διαδικασίες για την εύρεση του αληθινού κατόχου του ψεύτικου λογαριασμού, με την παράταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου να αναφέρει:

Πριν από λίγη ώρα η παράταξή μας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, με σκοπό να αποκαλυφθεί το τρολ που κάνει λόγο για βιασμό σχολιάζοντας δημοσίευμα τοπικού blog.

Στο δημοσίευμα που λοιδορεί την προεκλογική μας δράση, το γνωστό τρολ «Δήμητρα Στέργιου» προωθεί την κουλτούρα του βιασμού χωρίς ίχνος ντροπής!!!

Περιμέναμε ανηλεή πόλεμο από το παλαιοκομματικό σύστημα της πόλης, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία!

Είναι γνωστή η δράση και η παραταξιακή προέλευση του συγκεκριμένου τρολ που προωθεί τη συγκεκριμένη ρητορική μίσους. Να τα χαίρεται ο «δήθεν προοδευτικός» επικεφαλής τέτοια μπουμπούκια που πατάνε επί πτωμάτων για να κάνουν παραταξιακή προπαγάνδα. Αυτό είναι το «ΝΕΟ»; Να ζητάς τον «βιασμό» του πολιτικού σου αντιπάλου δημόσια; Κανένα ίχνος αξιοπρέπειας πλέον;

Όσο για την παράταξη την οποία υποστηρίζει ανοικτά και δημόσια το συγκεκριμένο τρολ, είμαστε σίγουροι πως θα καταδικάσει τον εμετό περί βιασμού, δείχνοντας «δημοκρατικά αντανακλαστικά» όπως και στην περίπτωση της υποψήφιας της Χρυσής Αυγής που ενέταξε στο ψηφοδέλτιό της.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που θα αποκαλύψει και με τον νόμο ποιος βρίσκεται πίσω από το εμετικό ψεύτικο προφίλ.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοια ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια που αναπαράγουν τοξικά στερεότυπα μίσους και βίας έξω από την πολιτική κουλτούρα και πολιτισμό μας.

Το σκοτάδι παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Το φως όμως θα νικήσει!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ