Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δυναμική Προεκλογική Ομιλία Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο Στην Πλατεία Φλέμινγκ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυναμική Προεκλογική Ομιλία Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο Στην Πλατεία Φλέμινγκ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης της Κυριακής.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ήταν μεγάλη, με τον Στάθη Ψυρρόπουλο να ανεβαίνει στη σκηνή καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους στην πλατεία Φλέμινγκ. Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος κατά την έναρξη της ομιλίας του μίλησε για την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών της πόλης, δεσμευόμενος πως όλα τα έργα που δεν κατάφερε να υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή θα επανεκκινήσουν «από την πρώτη κιολας μέρα της διοίκησης μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο κ. Ψυρρόπουλος εξαπέλυσε βολές κατά του Δημάρχου, κατηγορώντας τον για αδιαφάνεια και αδιαφορία για την καθημερινότητα των πολιτών, τονίζοντας πως ο ίδιος θα είναι «σταθερά, σε κάθε γειτονία» καθημερινά. Παράλληλα, ο κ. Ψυρρόπουλος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες δράσης του προγράμματος του, τονίζοντας πως έχει οργανωμένο δεκαετές σχέδιο για την αλλαγή της πόλης.

Στο τέλος της ομιλίας του επικράτησε πανηγυρικό κλιμα, με τους υποψηφίους να ανεβαίνουν στην εξέδρα εν μέσω ενθουσιασμού, με δυνατή μουσική και χειροκρότητημα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δυναμική Προεκλογική Ομιλία Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο Στην Πλατεία Φλέμινγκ (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Βασιλης λέει:

    Λεβέντης με όλη τη σημασία της λέξεως! Τέτοια άτομα θέλει η Ηλιούπολη για να πάει μπροστά και όχι τους εξαφανισμένους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ