Facebook Pixel

Δημοτικα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ζητάμε Debate Και Ο κ. Ψυρρόπουλος Κρύβεται – Αν Έχει Σχέδιο Για Την Πόλη Να Συμμετάσχει»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ζητάμε Debate Και Ο κ. Ψυρρόπουλος Κρύβεται – Αν Έχει Σχέδιο Για Την Πόλη Να Συμμετάσχει»

Το «γάντι» πετά ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης κατά του διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Στάθη Ψυρρόπουλου, ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης και επιμένοντας στη διεξαγωγή Debate.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Ψυρρόπουλος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συνέντευξης στο ilioupolinews.gr είχε ζητήσει τη διεξαγωγή Debate, την οποία το μέσο αποδέχθηκε με χαρά, προτείνοντας τη διεξαγωγή του νωρίς το πρωί τη Δευτέρας 9/10, μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης 10/10, με γραπτή του δήλωση στο ilioupolinews.gr ο κ. Ψυρρόπουλος απέρριψε την πρόταση για διεξαγωγή debate. Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική δήλωσή του εδώ.

Μετά τη σιωπηρή απόρριψη του debate από τον κ. Ψυρρόπουλο, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης επιμένει στη διεξαγωγή του με ανακοίνωσή του η οποία κάνει λόγο για «μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Ηλιούπολης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από τα social media και τα συστήματα που έχουν αναλάβει την καθοδήγησή του. Η Ηλιούπολη είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να την προσγειώσουμε απότομα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

Ζητήσαμε ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για την Ηλιούπολη, αλλά ο κ. Ψυρρόπουλος κρύβεται.

Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Ηλιούπολης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από τα social media και τα συστήματα που έχουν αναλάβει την καθοδήγησή του.

Η Ηλιούπολη είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να την προσγειώσουμε απότομα.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, έχουμε βάλει την πόλη σε σωστή τροχιά, πάνω σε ράγες ανάπτυξης και προοπτικής και δεν πρέπει να γυρίσουμε ξανά σε λογικές του παρασκηνίου και του παρελθόντος…

Eμείς πήραμε τον δύσκολο δρόμο των έργων και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων!!!

Το δίλημμα της Κυριακής είναι καθαρό:

Μπροστά με έργα ή επιστροφή στο παρελθόν με εξαρτήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος, που δεν υπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών!

Μπροστά με εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την εντιμότητα του Γιώργου Χατζηδάκη ή πειράματα με άγνωστη προοπτική και αρνητικές επιπτώσεις για τον Δήμο και τους κατοίκους του;

Πηγή: Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης (Facebook)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ζητάμε Debate Και Ο κ. Ψυρρόπουλος Κρύβεται – Αν Έχει Σχέδιο Για Την Πόλη Να Συμμετάσχει»
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Τι να πεις στο debate Δήμαρχε ,πως φτάνεις μια πόλη στην τελευταία θέση ; Αντί να κανείς έναν απολογισμό και να προβληματιστείς από τα ποσοστά επανεκλογής των Δημάρχων στους όμορους Δήμους ζητάς απεγνωσμένα debate να μας πεις για το 23% που πήρες .Έργα θελουμε και όχι λόγια και αφού απέτυχες στα έργα είπες να το ρίξεις στο διάλογο .Αλήθεια 4 χρόνια που ήσουν ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ