Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Στις Καλένδες Το Debate

Mε γραπτή του δήλωση στο ilioupolinews.gr, ο κ. Ψυρρόπουλος δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στο debate και θα αφιερωθεί στην επικοινωνία με τους πολίτες της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Στις Καλένδες Το Debate

Στις 3 Οκτωβρίου, όταν δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου στο ilioupolinews.gr, πριν ξεκινήσουν οι δημοσιογραφικές ερωτήσεις ο κ. Ψυρρόπουλος ζήτησε δημόσια τη διεξαγωγή ενός ανοικτού διαλόγου ενόψει του δεύτερου γύρου. Εδώ θα βρείτε και το σχετικό απόσπασμα.

Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική πρόταση, την οποία άκουσαν 10 χιλιάδες θεατές και την οποία ο εκδότης του ilioupolinews.gr αποδέχτηκε με χαρά on camera, δεσμευόμενος πως θα κάνει δημόσια μια σχετική πρόταση το πρωί της Δευτέρας.

Όπως και έγινε.

Το πρωί της Δευτέρας 9/10, το ilioupolinews.gr αποδεχόμενο την πρόταση του κ. Ψυρρόπουλου έκανε δημόσια πρόταση για διεξαγωγή Debate. Το συγκεκριμένο κείμενο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό στα social media, ενώ έως αυτή την ώρα, έχει διαβαστεί από περίπου 7.000 αναγνώστες. Λίγες ώρες αργότερα, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης αποδέχτηκε την πρόταση.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης 10/10, με γραπτή του δήλωση στο ilioupolinews.gr ο κ. Ψυρρόπουλος αναφέρει τα εξής:

Έκρινα προσωπικά, ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ηλιουπολίτισσα και ο Ηλιουπολίτης τέσσερις μέρες πριν τη διεξαγωγή του Β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι να παρακολουθήσει ένα debate για να κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης.

Τις μέρες που απομένουν θα βρίσκομαι στις γειτονιές για να επικοινωνήσουμε, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, το πρόγραμμά μας, η εφαρμογή του οποίου θα ξεκινήσει από την πρώτη μέρα της διοίκησής μας.

Δήλωση Σ. Ψυρρόπουλου

Όπως φαίνεται, το debate παραπέμπεται στις «καλένδες».

Σχόλιο του ilioupolinews.gr: Ο δημόσιος διάλογος είναι επιτακτική ανάγκη, ειδικά σε μια συγκυρία χαμηλής προσέλευσης στην κάλπη. Επιμένουμε πως το debate πρέπει να γίνει, για να δώσει μήνυμα συμμετοχής στον Β’ Γύρο. To ilioupolinews.gr είναι στη διάθεση και των δύο παρατάξεων, έστω και την ύστατη ώρα, εφόσον συμφωνήσουν στη διεξαγωγή debate. Μάλιστα, το ilioupolinews.gr προτίθεται να προσφέρει δωρεάν βοήθεια στην οργάνωσή και τη διεξαγωγή του, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θα φιλοξενήσει ή θα συντονίσει τη συζήτηση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Στις Καλένδες Το Debate
  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Ο Χατζηδάκης θέλει debate για να ενημερώσει τους Ηλιουπολιτες για το απόλυτο τίποτα που έκανε αυτός και η παράταξη του στα 4,5 χρόνια που είχε το δήμο.
    Χειρότερος κι απο τον Αναγνώστου αποδείχθηκε.

  2. Ο/Η Βασιλης λέει:

    Κάντε μια έρευνα για το πόσοι από τους δημότες της Ηλιούπολης ξέρουν ποιόν έχουν Δήμαρχο και αφήστε το debate .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ