Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Την Πέμπτη Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Του Στάθη Ψυρρόπουλου Ενόψει Του Β’ Γύρου Των Εκλογών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Την Πέμπτη Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Του Στάθη Ψυρρόπουλου Ενόψει Του Β’ Γύρου Των Εκλογών

Την προσεχή Πέμπτη 12/10 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου ενόψει του Β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Ψυρρόπουλος καλεί τους Ηλιουπολίτες να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη στις 20:00 στην πλατεία Φλέμινγκ. Όπως αναφέρει το κάλεσμα της παράταξης: «Να στείλουμε ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι: Η καθημερινότητα είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.Τα Έργα που δεν έγιναν είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Ο Σεβασμός στον Δημότη είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ».

Το Μήνυμα Του Στάθη Ψυρρόπουλου Μετά Το Αποτέλεσμα Του Α’ Γύρου Των Εκλογών

Το πρωί της Δευτέρας 9/10, ο Στάθης Ψυρρόπουλος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους υποστηρικτές του, στην οποία ανέφερε τα εξής:

Δεν έχω λόγια εγώ προσωπικά…Nιώθουμε ως παράταξη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και οπλιζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα για να πάμε στη μεγάλη νίκη αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να επαναφέρουμε την Ηλιούπολη στους 10 καλύτερους δήμους της χώρας μας και να επανέλθουμε στα ΕΡΓΑ από την πρώτη μέρα της δικής μας διοίκησης.

Σας ζητήσαμε στήριξη και το κάνατε πράξη! Μας δώσατε τη δύναμη να αλλάξουμε την Ηλιούπολη που τόσο αγαπάμε! Δεν πτοηθήκατε ούτε μια στιγμή από την αδιάκοπη λάσπη που προσπαθούν να ρίξουν εδώ και χρόνια σε εμένα προσωπικά και την παράταξη.

Πραγματοποιήσατε από τη δική σας πλευρά ΈΡΓΟ, το οποίο δεν πρέπει να μείνει στη μέση για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα! Αμέσως μετά σηκώνουμε τα μανίκια και απευθυνόμαστε στους εντολείς μας: σε ΕΣΑΣ που μας υποδείξατε τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και δημιουργήσαμε από κοινού το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ