Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ευσταθίου: «Η Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη Είναι Κατώτερη Των Περιστάσεων»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ευσταθίου: «Η Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη Είναι Κατώτερη Των Περιστάσεων»

Σκληρή κριτική προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης ασκεί η παράταξη της αντιπολίτευσης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», με δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για «δημοτική αρχή κατώτερη των περιστάσεων», αναφέροντας πως η πόλη περίμενε μια «συγγνώμη» από τον Δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο οι πολίτες εισέπραξαν μια «αλαζονική στάση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

«Η δημοτική αρχή, ενώ όφειλε εδώ και ένα χρόνο να είχε καταρτίσει και να φέρει προς ψήφιση το έκτακτο σχέδιο διαχείρισης παγετού με την κωδική ονομασία «Βορέας» δεν το έπραξε, αποδεικνύοντας την εντελώς αδιάφορη στάση της σε ζητήματα πρόληψης», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση, κατηγορώντας παράλληλα τον Δήμαρχο για «ευχολόγια» στο ζήτημα της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας: «Κύριε Δήμαρχε, ευτυχώς για την πόλη, οι μέρες σας στη διοίκηση είναι μετρημένες. Οι πολίτες θέλουν δράση και αποτελέσματα και η διοίκηση σας αποδείχθηκε ανεπαρκής για ακόμα μια φορά».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ