Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ασφαλτοστρώσεις Σε Δύο Κεντρικούς Δρόμους Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ασφαλτοστρώσεις Σε Δύο Κεντρικούς Δρόμους Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Νέο, ασφαλές οδόστρωμα έχουν εδώ και λίγες ημέρες δύο κεντρικοί οδικοί άξονες στην Ηλιούπολη, καθώς ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωσή τους.

Πρόκειται για τμήματα της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα (από την πλατεία ΙΚΑ έως την πλατεία Κανάρια) καθώς και για την λεωφόρο Κοτζιά, η οποία ασφαλτροστώθηκε και στα δύο ρεύματά της, αντικαθιστώντας το παλιό και επίκίνδυνο οδόστωμα.

«Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης δύο κεντρικών δρόμων της πόλης μας, της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και δεκάδων άλλων, μικρότερων οδών, προχωρούμε στην ασφαλτόστρωση της οδού Κοτζιά στο ύψος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα από την Πλατεία του ΙΚΑ εώς την Πλατεία Κανάρια όπου παρατηρούνταν σημαντικά προβλήματα στο οδόστρωμα», αναφέρει στην ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Σεφτελής.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ξεκινήσει ασφαλτόστωση και στην οδό «Μαραθωνομάχων».

dji fly 20221102 090638 729 1667373358072 photo optimized Ασφαλτοστρώσεις Σε Δύο Κεντρικούς Δρόμους Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

dji fly 20221102 091056 733 1667373327533 photo optimized Ασφαλτοστρώσεις Σε Δύο Κεντρικούς Δρόμους Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ