Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πυρά Αραμπατζή Κατά Χατζηδάκη: “Ήταν Αναπληρωτής Δήμαρχος Επί Χρόνια, Έχει Ευθύνη”

Ανακοίνωση-απάντηση στη χθεσινή ανάρτηση του Δήμαρχου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πυρά Αραμπατζή Κατά Χατζηδάκη: “Ήταν Αναπληρωτής Δήμαρχος Επί Χρόνια, Έχει Ευθύνη”

Την δική του απάντηση έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής στον Δήμαρχο Ηλιούπολης, για το θέμα των μπαζών στο γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο κ. Αραμπατζής, σε ανακοίνωση που εξέδωσε επιρρίπτει ευθύνες στον σημερινό Δήμαρχο, καθώς όπως αναφέρει “Ο σημερινός Δήμαρχος ξεχνάει ότι στην προηγούμενη διοίκηση των 9 χρόνων ήταν αναπληρωτής δήμαρχου, αντιδήμαρχος οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών και, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, ήταν πιο ισχυρός από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο”.

Ο κ. Αραμπατζής θίγει και το ζήτημα της συνεργασίας με το ΤΕΙ Κρήτης, για το οποίο μάλιστα αναφέρει πως στο παρελθόν υπήρχαν σχετικά ερωτήματα από τον κ. Σεφτελή, χωρίς ωστόσο ο σημερινός δήμαρχος να έχει απαντήσει ποτέ σε αυτά από τη θέση του αντιδημάρχου που κατείχε τότε.

[wp_ad_camp_1]

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”:

Θεωρούμε ότι όλοι θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με σοβαρότητα να δούμε τα μεγάλα θέματα που αφορούν την πόλη μας, ώστε να συγκλίνουμε εκεί που πρέπει, έστω και μέσα από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

Δυστυχώς φαίνεται οτι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά εμείς δηλώνουμε διατεθειμένοι να συζητήσουμε ή έστω και να αντιπαρατεθούμε, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το καλό της Ηλιούπολης. Ο σημερινός Δήμαρχος ξεχνάει ότι στην προηγούμενη διοίκηση των 9 χρόνων ήταν αναπληρωτής δήμαρχου, αντιδήμαρχος οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών και, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, ήταν πιο ισχυρός από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο.

[wp_ad_camp_1]

Η σημερινή εικόνα της πόλης είναι αποτέλεσμα και της δουλειάς που έκανε επί 9 χρόνια η ομάδα του κυρίου Χατζηδάκη. Ο κ. Αντζινάς , ο κ. Σεφτελής, ο κ. Βιδάλης , η κ. Χωματά , ο κ. Παναγιώταρης ήταν ενεργά μέλη της προηγούμενης διοίκησης με σημαντικά πόστα και θεσμικούς ρόλους με εκτελεστική εξουσία (αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι, γραμματείς της παράταξης κ.α.).

Είναι φανερό ότι η διοίκηση του κυρίου Χατζηδακη είναι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης του κυρίου Βαλασόπουλου. Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Χατζηδάκη να απαντήσει γιατί, ενώ υπάρχει απαγορευτικό από το δασαρχείο, επανατοποθετούνται νέα κλαδιά και εμφανίζονται πλέον και σκουπίδια στη θέση αυτών που απομακρύνθηκαν. Επίσης, και με βάση την προηγούμενη θητεία του ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, περιμένουμε διευκρινίσεις σχετικά με την κομποστοποίηση των κλαδιών και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πλήρωσαν οι δημότες τα προηγούμενα χρόνια και δημιουργήθηκαν αυτά τα βουνά κλαδιών στον Υμηττό.

[wp_ad_camp_1]

Ο κ. Χατζηδάκης οφείλει άλλωστε τη σχετική απάντηση και στον κ. Σεφτελη, ο οποίος, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου, έθεσε αρκετές φορές το αντίστοιχο ερώτημα στο δημοτικό συμβούλιο για την κομποστοποίηση από το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, χωρίς να πάρει απάντηση από τον τότε αντιδήμαρχο οικονομικών.

Καλό είναι, λοιπόν, να υπάρξει ενημέρωση για το τι έχει γίνει σχετικά με την κομποστοποιηση και με το κόστος μεταφοράς των συσσωρευμένων κλαδιών από τον Υμηττό στο ΕΣΔΝΑ και να μην πληρώσουν οι δημότες δυο φορές την ίδια υπηρεσία. Εμείς θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική κριτική με σκοπό τη βελτίωση της διαβίωσης στην πόλη μας. Θεωρούμε ότι αυτός πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς ρόλους της αντιπολίτευσης και θέλουμε να πιστεύουμε ότι, σε αυτό τουλάχιστον, συμφωνεί και η νέα δημοτική αρχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ