Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Παράνομο Το Δημοτικό Κτίσμα Στον Προφήτη Ηλία – Ο Δήμος Κρύβει Την Αλήθεια»

Αιχμές για «επιλεκτική τήρηση της νομιμότητας και διχασμό της τοπικής κοινωνίας» από τη δημοτική αρχή.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Παράνομο Το Δημοτικό Κτίσμα Στον Προφήτη Ηλία – Ο Δήμος Κρύβει Την Αλήθεια»

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την νομιμότητα του δημοτικού κτίσματος δίπλα από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στην τήρηση της νομιμότητας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, αναφέροντας πως η διοίκηση του Δήμου δεν έφερε ποτέ στο φως την απόφαση κατεδάφισης του δημοτικού κτίσματος πλησίον του προφήτη Ηλία που στο παρελθόν λειτουργούσε ως αναψυκτήριο, ενώ σήμερα έχει μετατραπεί σε «κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης».

«Η δημοτική αρχή», αναφέρει η ανακοίνωση, «από τη μία επέδειξε έναν «υπερβάλλον ζήλο» στην εφαρμογή της νομιμότητας έναντι των αυθαίρετων εργασιών που έχουν γίνει στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, ενώ από την άλλη εθελοτυφλεί για την μη εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων για την κατεδάφιση των παρακείμενων αυθαίρετων κτισμάτων του Δήμου»

Εδώ, μπορείτε να βρείτε και το σχετικό έγγραφο για την κατεδάφιση του κτίσματος, όπως έχει αναρτηθεί στη διαύγεια:

apofasi 2 Αραμπατζής: «Παράνομο Το Δημοτικό Κτίσμα Στον Προφήτη Ηλία - Ο Δήμος Κρύβει Την Αλήθεια» 96983619 730639284425784 3702471738563493888 n 2 Αραμπατζής: «Παράνομο Το Δημοτικό Κτίσμα Στον Προφήτη Ηλία - Ο Δήμος Κρύβει Την Αλήθεια»

«Θεωρούμε υποχρέωση μας έναντι των δημοτών, να τους ενημερώσουμε περί αυτών των αποφάσεων και να καταδείξουμε την επιλεκτική συμπεριφορά της διοίκησης του Δήμου στο πώς αντιλαμβάνεται την εφαρμογή της νομιμότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αραμπατζής: «Παράνομο Το Δημοτικό Κτίσμα Στον Προφήτη Ηλία – Ο Δήμος Κρύβει Την Αλήθεια»
  1. Ο/Η πανος τότσικας λέει:

    Αυθαιρεσίες στον Υμηττό, καταπατήσεις του δημόσιου δασικού χώρου γίνονται από την δεκαετία του ’80, επί δημαρχίας Δ.Κιντή. Το “αναψυκτήριο” στον Προφήτη Ηλία, το γκαράζ των απορριμματοφόρων και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, πάνω από το παράνομο ΚΥΤ αποτελούν διαχρονικά παραδείγματα. Τώρα κατάλαβαν κάποιοι τι συμβαίνει στον Υμηττό; Η απόπειρα επέκτασης του Προφήτη Ηλία ξεκίνησε πριν το 2010, επί Δημάρχου Θ.Γεωργάκη και σταμάτησε με την παρέμβαση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Προστασία του Υμηττού” .Το αυθαίρετο “Περιβαλλοντικό Κέντρο”, εγκαινιάστηκε το 2019 επί Β. Βαλασόπουλου….Η πρόσφατη πυρκαγιά, όπως και οι επανειλλημένες προηγούμενες, (από την δεκαετία του΄80), ξέσπασε σε μια δημόσια δασική περιοχή που διεκδικείται από κάποιους που λένε ότι αγόρασαν οικόπεδα από ….τους κληρονόμους Νάστου, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας δεν μιλάει τόσα χρόνια κανείς.. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ