ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

«Μένουμε Ηλιούπολη» – Η Καμπάνια Του ilioupolinews.gr Για Την Ενίσχυση Της Τοπικής Αγοράς

Μια πρωτοβουλία του ilioupolinews.gr για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Δημοσιεύτηκε

στις

H άρση των περιoριστικών μέτρων βρίσκει τις επιχειρήσεις της πόλης μας περισσότερο ευάλωτες από ποτέ. Οι τοπικοί επιχειρηματίες, με το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους είναι αντιμέτωποι με τεράστια απώλεια εσόδων, αλλά και με μεγάλη ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα.

Η καμπάνια “Mένουμε Ηλιούπολη” δημιουργήθηκε για να στηρίξει την τοπική αγορά της Ηλιούπολης σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μετά την άρση του lockdown. Το μήνυμα της καμπάνιας είναι «στηρίζουμε την πόλη μας, ψωνίζουμε από την τοπική αγορά» και ευελπιστεί να συνδράμει στην μάχη των τοπικών καταστημάτων για να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Πως Μπορούν Να Συμμετέχουν Οι Πολίτες

Όλοι εσείς, οι αναγνώστες του ilioupolinews.gr και κάτοικοι της πόλης μας, μπορείτε να διαδώσετε την καμπάνια “Μένουμε Ηλιούπολη” βάζοντας το γραφικό που έχουμε δημιουργήσει για τις ανάγκες της καμπάνιας στη φωτογραφία προφίλ σας στο Facebook, διαδίδοντας το μήνυμα ενίσχυσης της τοπικής αγοράς της πόλης μας.

Μπορείτε να βάλετε το γραφικό στη φωτογραφία σας, εδώ.

Ήδη, δεκάδες Ηλιουπολίτες έχουν εφαρμόσει το γραφικό στην φωτογραφία προφίλ τους, ενώ την καμπάνια υποστηρίζουν δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις της πόλης, καθώς και η παράταξη “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη”.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αργυρώ Δημακεά

    09/05/2020 at 00:25

    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ