Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «330 Ευρώ Την Ώρα Πληρώνει Ο Δήμος Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «330 Ευρώ Την Ώρα Πληρώνει Ο Δήμος Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια»

Ερωτήματα σχετικά με το ύψος της ανάθεσης του Δήμου για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε επαγγελματίες και δημότες της Ηλιούπολης θέτει σε ανακοίνωση του ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», στην ανακοίνωση του ισχυρίζεται πως με βάση την ανάθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, κάθε ώρα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει ο Δήμος κοστίζει 330 ευρώ, μία τιμή εξαιρετικά υψηλή και προκλητική εν μέσω πανδημίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Αραμπατζής: «Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και την ανάθεση 22.320€ στο ίδιο άτομο που έχει αναλάβει με ανάθεση και τη διαχείριση και προβολή του δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram & Youtube κ.α. για 21.080€, έχουμε να επισημάνουμε το κόστος ανά ώρα ξεπερνά τα 330 ευρώ».

«Διανύουμε όλοι, λόγω της πανδημίας, μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Η διοίκηση του Δήμου όμως, αντί να δει την ουσία του προβλήματος και να σταθεί αρωγός στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην τοπική κοινωνία που πλήττεται, αντιμετωπίζει την κρίση ως ευκαιρία να προωθήσει τα μικροπολιτικά της συμφέροντα», τονίζει ο κ. Αραμπατζής.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ