Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Ανησυχούμε Για Την Προχειρότητα Της Διοίκησης Στον Δήμο Ηλιούπολης»

Σκληρήκριτική στη δημοτική αρχή από τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Ανησυχούμε Για Την Προχειρότητα Της Διοίκησης Στον Δήμο Ηλιούπολης»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», σε δημόσια παρέμβαση του κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για προχειρότητα, με αφορμή την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης να ακυρώσει την εκλογή νέου προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο.

«Δε μπορούμε παρά να ανησυχήσουμε για την επιπολαιότητα με την οποία η διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει τη λήψη αποφάσεων. Οι διαδικασίες είναι σαφείς και γνωστές και ο Δήμος οφείλει να είναι ενήμερος και να τις ακολουθεί», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή και συνεχίζει: «Η ικανοποίηση από τη δικαίωση της παράταξής μας, η οποία αμέσως είχε εντοπίσει το πρόβλημα των διαδικασιών και είχε καλέσει σε τήρηση της νομιμότητας, δε μετριάζει σε καμία περίπτωση τους προβληματισμούς μας σχετικά με την προχειρότητα της διοίκησης».
Ο κ. Αραμπατζής, μάλιστα, επισημαίνει πως η παράταξη του θα είναι σε επαγρύπνηση για την τήρηση της νομιμότητας, αναφέροντας χαρακτηριστικά :«Ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί να επισημάνουμε μη τήρηση επίσημων διαδικασιών-αν χρειαστεί όμως, θα είμαστε εκεί!»
Η εκλογή νέου προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο είχε πραγματοποιηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, με τον κ. Αραμπατζή να προσφεύγει κατά της διαδικασίας στην αποκεντρωμένη διοίκηση. Ο λόγος ήταν η -κατά τον ίδιο- μη τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών. Η αποκεντρωμένη διοίκηση, προχθές 30/9/2020 αποφάσισε την ακύρωση της διαδικασίας και την επανάληψη της, με τον κ. Αραμπατζή να κάνει λόγο για δικαίωση της προσφυγής. Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Σταύρος Γεωργάκης, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά της απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης, κάνοντας λόγο για «Καρεκλοκένταυρους που ακύρωσαν την βούληση του συμβουλίου»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ