Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προσφυγή Για Τη Νομιμότητα Του Δημοτικού Συμβουλίου Της 31ης Αυγούστου Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Ποια επιχειρήματα επικαλείται ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προσφυγή Για Τη Νομιμότητα Του Δημοτικού Συμβουλίου Της 31ης Αυγούστου Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Προσφυγή σχετικά με τη νομιμότητα διεξαγωγής του σημερινού (31/8/2020) δημοτικού συμβουλίου υπέβαλλε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής σε επιστολή που απέστειλε προς την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής, αναφέρει πως σύμφωνα με τον νόμο Ν.4555/2018, η παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου, αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο και γίνεται οριστική, αφότου πληρωθεί η αντίστοιχη θέση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού η θέση του παραιτηθέντος γραμματέα Θέμη Γιαννόπουλου δεν έχει πληρωθεί. Με αυτό το σκεπτικό, το δημοτικό συμβούλιο και οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτό ενδεχομένως να «εκπέσουν» εάν η αποκεντρωμένη διοίκηση αποφανθεί θετικά ως προς την καταγγελία του κ. Αραμπατζή.

Αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του δήμου αλλά και της αποκεντρωμένης διοίκησης, σε μια καταγγελία που -με βάση τον νόμο- έχει βάσιμα επιχειρήματα.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΠροσφυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ