Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αψιμαχίες Και Εντάσεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αψιμαχίες Και Εντάσεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (VIDEO)

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης μεταξύ στελεχών της διοίκησης και του κ. Αραμπατζή με αφορμή τη συζήτηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του εκπαιδευτηρίου «Θεομήτωρ».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν, με τον αντιδήμαρχο τοπικής ανάπτυξης κ. Γεωργάκη να εγκαλεί τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» για τη στάση του, κατηγορώντας τον για στείρα αντιπολίτευση, εγκαλώντας τον για «υποκριτική στάση» και χαρακτηρίζοντας τον «μικρού μεγέθους πολιτικό». Μάλιστα, ο κ. Γεωργάκης σχολίασε δηκτικά το γεγονός πως ο κ. Αραμπατζής δεν μιλάει ποτέ on camera στο δημοτικό συμβούλιο. «Θα σας κάνω δώρο ένα laptop για να βλέπω αν κοκκινίζετε με αυτά που λέτε» ανέφερε ο κ. Γεωργάκης, με τον κ. Αραμπατζή να απαντά σε έντονο ύφος και να αναφέρεται σε περιστατικά στοχοποίησης του και της οικογένειας του, αφήνοντας αιχμές κατά αιρετών. «Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε στοχοποιηθεί από τις βλακείες ορισμένων δημοτικών συμβούλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αραμπατζής.

Η δήλωση αυτή του κ. Αραμπατζή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους να επιτίθενται στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «αβάσιμες προσβολές».

Δείτε το απόσπασμα:
(H αναπαραγωγή ξεκινά αυτόματα στο σημείο της αντιπαράθεσης)

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ