Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αποχωρήσεων Συνέχεια Από Την Παράταξη Του Τάσου Ευσταθίου

Συνεχίζεται η ενδοπαραταξιακή αστάθεια στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποχωρήσεων Συνέχεια Από Την Παράταξη Του Τάσου Ευσταθίου

Συνοχίζονται τα προβλήματα ενδοπαραταξιακής συνοχής για την παράταξη “Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά”, αφού άλλη μια υποψήφια στις προσεχείς εκλογές αποχώρησε από την παράταξη.

Λόγος για την κ. Γεωργία Πουλάκη, η οποία με μια εκτενή της ανακοίνωση, κάνει λόγο για “αδιαφορία” από την μεριά της ηγεσίας της παράταξης αλλά και για συμπεριφορές που εξόργισαν αρκετούς από τους υποψήφιους μετά το πέρας των εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει η κ. Πουλάκη: «Οι προσπάθειες οι δικές μου, αλλά και άλλων μέσα στο συνδυασμό,  για   την οργάνωση, την λειτουργία, την πρακτική και την φιλοσοφία του, δεν ελήφθησαν υπόψη ούτε στο ελάχιστο.  Δυστυχώς κατάλαβα αργά , ότι απευθυνόμουν σε ώτα μη ακουόντων».

Η πρώην υποψήφια του Τάσου Ευσταθίου συμπληρώνει στην ανακοίνωση της: «Μετά τις εκλογές και το  εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε το συνδυασμό  έξω από  τη συμμετοχή του στη δεύτερη Κυριακή,  διατυπώθηκαν απαράδεκτες κατηγορίες  κατά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και όσων υποστήριξαν την προσπάθεια προεκλογικά, ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την αποτυχία, χωρίς ποτέ να γίνει από τον επικεφαλής αυτοκριτική για την παρουσία, τις επιλογές και την προεκλογική πολιτική του συνδυασμού».

Η κ. Πουλάκη είναι το τρίτο κατά σειρά στέλεχος που αποχωρεί από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου, μετά τους Άγγελο Κάνδηλα και Μαριάννα Γράψα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ